Juridisch medewerker/ Adviseur regeltoepassing en handhaving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Goirle
Reacties
0
Bekeken
327
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum:3-12-2015 om 9:00 uur

Wegens langdurige uitval van één van onze medewerkers zijn we op zoek naar een juridisch medewerker voor onze afdeling Veiligheid, Vergunningverlening en Handhaving (VVH).

We zoeken een ervaren medewerker die zelfstandig kan werken en juridisch advies kan geven over onderwerpen op de deelterreinen vergunningverlening, toezicht en handhaving van de afdeling VVH. Hij/zij moet resultaat- en klantgericht kunnen werken. Het opstellen van verweer- en verzoekschriften, het vertegenwoordigen van de gemeente bij de commissie voor bezwaarschriften dan wel bij de rechtbank en het adviseren van ons college over beslissingen op bezwaar maken deel uit van de werkzaamheden.

Functie eisen

-Afgeronde juridische opleiding op WO niveau
-Enkele jaren relevante werkervaring in soortgelijke functie
-Zelfstandig kunnen werken, resultaat en klantgericht zijn

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten