Senior werkvoorbereider / junior projectleider

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
352
Status
Gesloten
Referentie
IGB53103282

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior werkvoorbereider / junior projectleider met recente ervaring met de procedures van het Amsterdamse "coördinatiestelsel werken aan de weg".

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het Ingenieursbureau. Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering.

Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Hun passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de gemeente zijn hun kracht.
Het Ingenieursbureau werkt aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de Zuidas & Zuidasdok, Noord / Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

U bent werkzaam voor het team Maaiveld Centrum & Noord. Het team is actief in dergelijke projecten in de stadsdelen Centrum en Noord. In de uitvoering zijn zij verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens verschillende organisatieonderdelen van de gemeente. Het gaat om (her)inrichting van de openbare ruimte in woon- werkgebieden. De complexiteit zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle 3.

Traditioneel werkt de gemeente met veel RAW- bestekken, maar zij zien een verschuiving naar andere contractvormen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent in staat civieltechnische projecten voor te bereiden, de projectleiders van grote projecten te assisteren en kleine projecten zelf te leiden.

 • U maakt engineering- en aanbestedingsdocumenten van planvorming tot en met contract, of u stuurt dit proces aan in de rol van projectleider.

 • U werkt nauw samen met specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau.

 • U zet de benodigde onderzoeken zoals inmetingen en asfaltonderzoek uit bij derden en u bewaakt de geleverde kwaliteit.

 • U stuurt de externe partijen aan voor het opstellen van engineering-producten.

Eisen

 • U beschikt minimaal over hbo-diploma Civiele Techniek.

 • U hebt in de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring als voorbereider én in de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar ervaring als projectleider of assistent projectleider.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met Microstation.

 • U hebt recente werkervaring met het werken in een projectteamverband.

 • U hebt recente ervaring met de procedures van het Amsterdamse "coördinatiestelsel werken aan de weg".

 • U hebt ervaring met de tekenstandaard NLCS.

 • U hebt recente ervaring met projecten in een grootstedelijke omgeving.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór woensdag 2 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten