4 specialisten CDD zakelijk vastgoed

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
437
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

We zoeken nog 4 nieuwe medior analisten die in het team Natuurlijke personen willen starten!

Met meer dan 120 jaar ervaring is FGH Bank expert in vastgoed- financieringen. Wij hebben diepgaande kennis van de markt, een wijdvertakt netwerk van kantoren en alle specialisten in eigen huis. Onze klanten zijn voornamelijk institutionele en particuliere vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en bouwondernemingen. Van de 390 medewerkers is het merendeel op het hoofdkantoor gevestigd. Ook zijn er acht regionale kantoren; in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. FGH Bank is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep, de internationale vastgoedonderneming van de Rabobank Groep.

Hecht samenwerken, doordacht handelen, snel schakelen en eigen initiatief nemen. Werken bij FGH Bank brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

De afdeling
Binnen FGH Bank is een groot CDD-project (Customer Due Dilligence) opgezet waarvoor er in het komende half jaar CDD reviews gemaakt.

Voor dit Customer Due Dilligence project zoeken wij voor FGH bank ervaren specialisten CDD zakelijk vastgoed,. Wij zijn op zoek naar kandidaten met ruime ervaring hebben op het gebied van CDD analyses, en in staat zijn zelfstandig CDD reviews uit te voeren.

Taken

 • Werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van basis-en vervolgonderzoeken van particuliere en zakelijke klanten (ongeveer 10% particulier en 90% zakelijk)

 • Onderzoek naar de samenstelling van bedrijven, aandeelhouders en belanghebbenden

 • Monitoring van transacties

 • Onderzoek naar entiteiten en risico factoren zoals screening van PEPs en sanctielijsten

De juiste kandidaat heeft ervaring in het uitvoeren van CDD reviews van complexe bedrijvendossiers binnen de wereld van het zakelijk vastgoed.

Ben jij een gedreven CDD-specialist die ervoor zorgt dat de dossiers van vastgoed klanten voldoen aan de wet- en regelgeving rond klantintegriteit?

Profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie;

 • Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring als CDD-specialist in een vastgoed omgeving binnen een financiĆ«le instelling. Goede kennis van de zakelijke markt is een pre;

 • Je bent goed bekend met compliance standaarden en -beleid, Ken je klant principe, WWFT, bedrijfsethiek of andere aspecten van klantintegriteit;

 • Je bent analytisch, adviseert en organiseert graag en je hebt affiniteit met systemen;

 • Daarnaast ben je communicatief sterk;

 • Je bent de komende maanden veel beschikbaar (het project loopt door in de zomer, dus enige flexibiliteit ten aanzien van vakantieplanning is gewenst).

Voor deze aanvraag zijn we op zoek naar een grote hoeveelheid kandidaten. Het is dus mogelijk om meerdere kandidaten aan te leveren.. Indien kandidaten geen medior zijn maar junior mag dit ook, uurtarief moet dan wel een weerspiegeling van de ervaring zijn.

Reacties t/m 2-12 a.s.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-11-2015 11:13
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-01-2016 20:56
  Plaats
  Groningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten