Senior Projectleider Informatievoorziening

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
1
Bekeken
310
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Heerhugowaard, zijn we zoek naar een
Senior Projectleider Informatievoorziening

Opdracht omschrijving

Er is een omvangrijk projectportfolio opgesteld op basis van het informatiebeleidsplan van de opdrachtgever. Projecten variërend van gegevensbeheer, aansluiting basisregistraties, projectbeheer, financiën tot upgrade basisinfrastructuur.

Voor een aantal projecten binnen deze portfolio zoeken wij een ervaren projectmanager met affiniteit met geografische informatiesystemen.

Taken
•Managen van grote en complexe informatievoorzieningprojecten en systeem implementaties met verschillende complexiteit en dynamiek;
•Verantwoordelijk voor opstellen plan van aanpak inclusief businesscase, risicoanalyse en planning;
•Realisatie en aansturing van projecten of het programma;
•Bewaken totaalplanning en detailplanning (doorlooptijd, budget en kwaliteit) van de verschillende activiteiten en bijsturen aan de hand van ontwikkelingen, andere lopende projecten en de afstemming met derden;
•Opstellen voortgangsrapportages;
•Zorg dragen voor samenwerking met opdrachtgevers, betrokken partijen en stakeholders voor het behalen en accepteren van de projectdoelen en resultaten;
•Implementeren van processen, procedures en richtlijnen en hulpmiddelen in de projectorganisatie;
•Verantwoordelijk voor samenstellen multidisciplinaire projectteams, aansturen, begeleiden en coachen van projectmedewerkers;
•Zorg dragen voor de eindoplevering van de verschillende projecten en overdragen aan de opdrachtgever.

Verantwoordelijkheden

Verantwoording afleggen aan de opdrachtgevers van de verschillende projecten over de voortgang en de bijzonderheden.

Doelstelling

Voorbereiden en realiseren van de verschillende projecten binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van doorlooptijd, budget en kwaliteit.

Contacten

Intern: Opdrachtgever, teamleider IBAP, management I&A en leden projectteams.

Extern: Collega-waterschappen en leveranciers.

Inzet in de lijn of project
Project(en)
Competenties
Resultaatgericht, omgevingsbewust, analytisch. Realistisch, daadkrachtig, doortastend en sterk in verbinden. Klantgerichte aanpak, gevoel voor verschillende en tegenstrijdige belangen en partijen. Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

eisen

Minimaal een erkende, afgeronde HBO-opleiding in een relevante studierichting, bijv. op het gebied van informatica of bedrijfskunde.
Gecertificeerd Prince 2 practitioner of gelijkwaardig.
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar in de functie van senior projectleider conform de gestelde taak.
Aantoonbare toepassing van een projectmanagementmethodiek bij de uitvoering van
tenminste 3 informatievoorziening projecten, elk met een omvang van tenminste € 200.000.

Locatie

Heerhugowaard

Uren

36

Startdatum

06-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Deadline

09-12-2015 17:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-12-2015 10:17
  Plaats
  Leidschendam
  Geplaatst door
  Emergo IT B.V.
  Status
  Pro
  Bijlage
  3o8ld09galtsq16.docx

  In de laatste vijf jaar heb ik binnen outsourcingstrajecten voor verschillende klanten van een grote IT dienstverlener outsourcingstrajecten begeleid als projectmanager en architect. Bij eerste generatie outsourcing staat vaak de uiteindelijke werkplekoplossing nog ter discussie. Als ervaren professional in project-, test-, service management en architectuur breng ik vraag en aanbod bij elkaar. Ik respecteer de belangen en inbreng van alle stakeholders. Zo overbrug ik tegenstellingen en genereer ik synergie tussen mensen. Ik stel mij op als een servant leader met focus op klanttevredenheid, projectresultaten en kwaliteit. Zo voeg ik waarde boven op het gewenste projectresultaat, vaak buiten de primaire IT concepten.

  Mijn kennis met geografische informatiesystemen omvat slechts de technische installatie van Cebes en ArcGis bij veiligheidsregio’s en de koppelingen met het omgevingsloket OLO van Infomil. Ik sta bekend om mijn snelle aanpassingsvermogen en mijn capaciteit om in een grote verscheidenheid aan omgevingen te kunnen werken. Ik beschik over een HBO werk- en denkniveau. Ik meen echter dat door de ruim 20 jaar ervaring op hoog niveau van IT-projecten mijn inzet ruim voldoende past op deze functie.

  Met vriendelijk groet,

  Arjen Gerritsen
  0648109150 (geen SMS)
  ag.gerritsen@telfort.nl


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten