Productowner iStandaarden

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Diemen
Reacties
0
Bekeken
56
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-12-2015

Einddatum

31-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

3-12-2015 om 17:00 uur

Het Beheerteam iStandaarden is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Naast de standaarden beheert het team ook een aantal ondersteunende diensten (applicaties), benodigd voor de keteninformatisering. Juist voor deze ondersteunende diensten is het team op zoek naar een productowner. De productowner is betrokken bij het opstellen van nieuwe specificaties, het beheer en het accepteren van nieuwe en bestaande implementatie ondersteunende diensten en services. Met technisch en praktisch inzicht en kennis begeleidt de productowner het volledige proces van opstellen specificaties tot de oplevering van de dienst/service, waaronder coördinatie van testfase.

Daarnaast kan de productowner betrokken worden bij kortdurende projecten en is er extern contact met samenwerkingspartners.
Van de productowner wordt een proactieve rol verwacht wanneer het gaat om de toepassing van technologische ontwikkelingen in de vorm van nieuwe ideeen, nieuwe ontwerpen en nieuwe initiatieven.

Functie eisen

HBO of universitaire opleiding
Kennis van de Wlz, Wmo & Jeugdwet
Kennis van iStandaarden
Netwerk in de Wlz, Wmo en Jeugdwet keten
Ervaring met opstellen van specificaties
Achtergrond in de zorg en ondersteuning

Competenties

 planning en projectmatig werken
 adviesvaardig (kan adviseren over specificaties, testfase, documentatie en eindproduct)
 communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 representatief voorkomen
 neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat
 kwaliteitsgericht
 flexibel
 stelt prioriteiten en doelen en heeft visie en handelt hiernaar
 heeft analytische en sociale vaardigheden om brug te vormen tussen opdrachtgever, ketenpartners, gebruikersorganisaties en IT leveranciers
 vriendelijk en servicegericht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten