Projectleider bestuurlijk besluitvormingsproces

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
270
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in de regio Limburg zijn we op zoek naar Projectleider bestuurlijk besluitvormingsproces

Bij de opdrachtgever wordt geïnvesteerd in het digitaal en papierloos werken. Een van de trajecten die hiervoor loopt is het project (digitalisering) besluitvorming. Dit project heeft als doel om de (bestuurlijke) besluitvormingsprocessen te digitaliseren (inclusief de implementatie van de digitale handtekening) en het implementeren van de nieuwe werkwijze in de organisatie. Het resultaat daarvan vindt zijn weerslag in het zaak- en documentmanagementsysteem (en recordmanagementsysteem en e-Depot ten behoeve van de archivering).

Dit traject is uitgewerkt in een projectplan. Wij zoeken een projectleider die invulling geeft aan dit projectplan.

Kandidaatomschrijving

Je bent een ervaren, enthousiaste, flexibele projectleider die goed in staat is om de verbinding tussen de vakafdeling en de ICT te leggen.

Je hebt oog voor het werken onder ICT architectuur en je houdt tevens de belangen van de klant in het oog. Je hebt een ‘vrije’, praktische rol en zit niet in een bepaalde teamstructuur. Dit maakt dat je focus hebt, verbindingen tussen teams kunt leggen en resultaatgericht bezig kunt zijn. Je legt direct verantwoording af aan de teamleider Informatie management en je bent tevens haar sparringpartner. Bij de ontwikkeling en implementatie van het een en ander werk je intensief samen met de ICT architect, i-adviseur en specialisten binnen de afdeling Informatie management.

Je neemt zelf initiatief, signaleert kansen en weet daar naar te handelen. Verder ben je in staat betrokkenen te mee te nemen en te overtuigen van het doel en het belang van de genomen initiatieven.

Functie Eisen

aantoonbaar een afgeronde academische opleiding in het Informatiemanagement/ICT.
aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als projectleider bij (digitalisering) besluitvormingsproces met behulp van Sharepoint en IBabs, adeptia en CRM. Dit moet duidelijk uit het CV blijken.
Werkervaring

Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaringn in de afgelopen 5 jaar, als projectleider in ICT / Informatiemanagement binnen een gemeente.

Locatie

Venlo

Uren

32

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Deadline

14-12-2015 10:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten