Klantmanager Jeugd

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
359
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

30-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

3-12-2015 om 9:00 uur

Voor het cluster Sociale Zaken van de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening zijn we op zoek naar een tijdelijke collega Klantmanager Jeugd.

Werken binnen de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening betekent dat je je bewust bent van het belang van een goede relatie met de klant. Gestreefd wordt om klanten op een volwassen wijze met respect en vertrouwen te behandelen, waarbij de klant zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar handelen.

De afdeling Maatschappelijke Dienstverlening bestaat uit twee clusters waaronder het cluster Sociale Zaken. Je werkt in een team 13 klantmanagers waaronder 6 specifiek belast met het werkgebied Zorg.

In 2014 is het beleid met betrekking tot de Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet vastgesteld waarmee we willen bereiken dat voorzieningen die noodzakelijk zijn om mensen met een beperking te compenseren, ook op termijn in stand gehouden kunnen worden. Het uitgangspunt daarbij is dat eerst een beroep gedaan wordt op de eigen kracht van burgers, zowel in sociaal als in financieel opzicht, voordat een beroep gedaan wordt op voorzieningen van de overheid. Twee collega's zijn enkele dagen in de week vanuit de afdeling gedetacheerd bij 't Loket aan de Thomas van Diessenstraat 4 in Goirle. Daar is de toegang tot de zorg belegd. De beschikkingen worden vervolgens bij sociale zaken afgegeven.

Je taken

 Adviezen van 't Loket met betrekking tot in te zetten begeleiding jeugdzorg (Jeugdwet) vertalen in een rapport en een beschikking Jeugdwet.
 Contacten met ouders, zorgaanbieders en andere ketenpartners over de in te zetten zorg.
 Herindicaties PGB en zorg in natura onderzoeken, rapporteren en beschikken.
 De daarmee samenhangende SVB-administratie zelfstandig afhandelen.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau met succes afgerond. Deze opleiding heb je aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen, bijv. gericht op indicatiestelling Jeugdwet.
Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie opgedaan. Ervaring met het administratieve verwerkingssysteem GWS is noodzakelijk is een vereiste.
Je hebt een klant- en doelgerichte werkhouding die je weet te combineren met gevoel voor kwaliteit en integriteit.
Daarnaast ben je een teamspeler die beschikt over daadkracht en zelfstandigheid.
Je beschikt over goede diagnostische en analytische vaardigheden om de klantsituatie goed in beeld te brengen.
Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent je bewust van je omgeving en ontwikkelingen in het sociale domein en je beweegt je flexibel hierin.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten