HR Adviseur

Intermediair
XBWORKS
Geplaatst op
27-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
597
Status
Gesloten

Omschrijving

Beste Freelancer

Voor de klant zijn we op zoek naar HR Adviseur

Standplaats Den Haag (eventueel Utrecht)
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 30-06-2016
Uren per week 36

Opdracht omschrijving
Adviseren van de operationele eenheid op het gebied van transitie nav de reorganisatie. Doelgericht werken aan het tot stand komen en het implementeren van de teamplannen en de doelstellingen voor 2016. De rust helpen bewaken in de organisatie ten tijde van herplaatsingen. Begeleiding bij de inzet van ontwikkelplannen.

In de rol van HR Business Partner meedenken, adviseren en als samenwerkende partner participeren in de realisatie van de doelstellingen van de lijn waarbij de focus ligt op formatieplanning en het herplaatsen van medewerkers.

Doelstelling
De organisatie ondersteunen om op effectieve en efficiënte wijze door de tweede fase (herplaatsingstraject) van herstructurering te komen.

Verantwoordelijkheden
Adviseren, operationele sturing, verantwoordelijkheden daar laten oppakken waar ze thuishoren in de lijn, bij ondersteunende diensten en bij HR adviseur zelf.

Vakmatige taken
Je draagt bij aan een efficiënte en effectieve organisatie door (aangereikte) problematiek op te lossen en/of diensten te leveren;
Je adviseert over bijsturen en verbeteren van de toepassing van vastgestelde (nieuwe) werkwijzen, uitvoeringskaders en procedures door instrumenten, methoden en technieken aan te dragen;
Monitoring van het juiste gebruik en toepassing van beleids(producten);
Je begeleidt de implementatie van (nieuw) beleid en (nieuwe) beleidsproducten (werkwijzen, methoden, technieken, instrumenten, kaders, wet-en regelgeving);
Je verricht operationele sturing, maakt uitvoeringsafspraken, stuurt op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op de aanpak en de realisatie van vastgestelde resultaten;
Je bevordert de deskundigheid van leidinggevenden en collega’s door vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen.

Leidinggevende taken
Sturen van strategische, tactische en operationele processen ten tijde van reorganisatie in een organisatie in transitie op weg naar één landelijk korps met de nieuwe verantwoordelijkheid van HRM in de lijn.

Contacten
Contacten richten zich primair op leidinggevenden, collega's HRM en medewerkers.

Opleiding
Minimaal afgeronde 4-jarige geaccrediteerde HBO opleiding (HR Management of Sociale Werk of Pedagogiek of Psychologie of Maatschappelijk Werk) aangevuld met een post HBO specialisatie(s).

Een afgeronde geaccrediteerde WO studie sociale of personeelswetenschappen is een pre.

Werkervaring
Aantoonbaar 3 jaar werkervaring als strategisch HR Business Partner in complexe organisaties van 1000+ medewerkers in de afgelopen 5 jaar. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur in een reorganiserende organisatie binnen de (semi) overheid in de afgelopen 8 jaar. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane kennis van herstructurering/reorganisatie in een (semi) overheidsorganisatie van 1000+ medewerkers. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane kennis van het maken van bezettings/teamplannen en herplaatsingstrajecten. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Toelichting aanpak
Aantoonbare opgedane werkervaring met het vertalen van strategische doelstellingen naar HR activiteiten. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane werkervaring met begeleiden en laten groeien van leidinggevenden in een samenwerkingsgerichte rol met de nieuwe verantwoordelijkheid van HRM in de lijn. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  27-11-2015 16:59
  Plaats
  Heerenveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-11-2015 17:49
  Plaats
  vlaardingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-11-2015 14:56
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 12:13
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten