HR Adviseur (reorganisatie)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
536
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-12-2015 om 17:00 uur

Adviseren van de operationele eenheid op het gebied van transitie nav de reorganisatie. Doelgericht werken aan het tot stand komen en het implementeren van de teamplannen en de doelstellingen voor 2016. De rust helpen bewaken in de organisatie ten tijde van herplaatsingen. Begeleiding bij de inzet van ontwikkelplannen.

In de rol van HR Business Partner meedenken, adviseren en als samenwerkende partner participeren in de realisatie van de doelstellingen van de lijn waarbij de focus ligt op formatieplanning en het herplaatsen van medewerkers.

Doelstelling
De organisatie ondersteunen om op effectieve en efficiënte wijze door de tweede fase (herplaatsingstraject) van herstructurering te komen.

Verantwoordelijkheden
Adviseren, operationele sturing, verantwoordelijkheden daar laten oppakken waar ze thuishoren in de lijn, bij ondersteunende diensten en bij HR adviseur zelf.

Vakmatige taken
-Je draagt bij aan een efficiënte en effectieve organisatie door (aangereikte) problematiek op te lossen en/of diensten te leveren;
-Je adviseert over bijsturen en verbeteren van de toepassing van vastgestelde (nieuwe) werkwijzen, uitvoeringskaders en procedures door instrumenten, methoden en technieken aan te dragen;
-Monitoring van het juiste gebruik en toepassing van beleids(producten);
-Je begeleidt de implementatie van (nieuw) beleid en (nieuwe) beleidsproducten (werkwijzen, methoden, technieken, instrumenten, kaders, wet-en regelgeving);
-Je verricht operationele sturing, maakt uitvoeringsafspraken, stuurt op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op de aanpak en de realisatie van vastgestelde resultaten;
-Je bevordert de deskundigheid van leidinggevenden en collega’s door vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen.

Standplaats
Den Haag (eventueel Utrecht)

Functie eisen

-Minimaal afgeronde 4-jarige geaccrediteerde HBO opleiding (HR Management of Sociale Werk of Pedagogiek of Psychologie of Maatschappelijk Werk) aangevuld met een post HBO specialisatie(s).
-Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur in een reorganiserende / herstructurerende organisatie binnen de (semi) overheid in de afgelopen 8 jaar.
-Aantoonbare opgedane kennis van herstructurering/reorganisatie in een (semi) overheidsorganisatie van 1000+ medewerkers.
-Aantoonbaar 3 jaar werkervaring als strategisch HR Business Partner in complexe organisaties met 1000+ medewerkers in de afgelopen 5 jaar.
-Aantoonbare opgedane kennis van het maken van bezettings/teamplannen.
-Aantoonbare opgedane werkervaring met begeleiden en laten groeien van leidinggevenden in een samenwerkingsgerichte rol met de nieuwe verantwoordelijkheid van HRM in de lijn.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  30-11-2015 10:22
  Plaats
  Nijmegen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 17:50
  Plaats
  Dongen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-11-2015 21:39
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 10:24
  Plaats
  wijk en aalburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten