Senior Voorbereider/ Junior Projectleider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
229
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

4-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-12-2015 om 9:00 uur

De functie betreft een civieltechnicus die in staat is civieltechnische projecten voor te bereiden, de projectleiders van grote projecten te assisteren en kleine projecten zelf te leiden.

Het vakgebied betreft Civiele Techniek met projecten op het terrein van de inrichting van de openbare ruimte, weginfrastructuur, kabels en leidingen, grondwerken, waterbouw en sloopwerken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Team Maaiveld Centrum & Noord (40 medewerkers), voor projecten in Amsterdam Noord. Het gaat om (her)inrichting van de openbare ruimte in woon- werkgebieden. De complexiteit zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie.

Als vakbekwame en zelfstandige civieltechnicus maak je engineering- en aanbestedingsdocumenten van planvorming tot en met contract, of je stuurt dit proces aan in de rol van projectleider. Je werkt nauw samen met specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau. De voor de werkzaamheden benodigde onderzoeken zoals inmetingen en asfaltonderzoek zet je uit bij derden en je bewaakt de geleverde kwaliteit. Ook de aansturing van externe partijen voor het opstellen engineering-producten hoort bij de werkzaamheden.

Functie eisen

minimaal over een HBO diploma Civiele Techniek.
In de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring als voorbereider én in de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar ervaring als projectleider of assistent projectleider.
minimaal 3 jaar ervaring met MicroStation in de afgelopen 5 jaar.
recente (maximaal 1 jaar oud) ervaring te hebben met werken in projectteamverband.
naast zijn vakkennis, de volgende eigenschappen te hebben voor succes in deze functie; een proactieve instelling, resultaatgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden.

Wensen

recente ervaring (maximaal 1 jaar geleden) met de procedures van het Amsterdamse "coördinatiestelsel werken aan de weg".
ervaring met de tekenstandaard NLCS.
recente ervaring met projecten in een grootstedelijke omgeving vergelijkbaar met Amsterdam.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    30-11-2015 13:33
    Plaats
    Wijk Bij Duurstede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten