Testcoördinator Provinciale ICT-beleid (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
425
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12-24

Sluitingsdatum

8-12-2015 om 17:00 uur

De provincie Gelderland zoekt een stevige, doortastende en resultaatgerichte testcoördinator die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen en is tevens in staat om te gaan met weerstand. De testcoördinator beschikt over een transparante wijze van communiceren en kan daarbij goed met andere disciplines samenwerken en op elk moment inzicht geven in de voortgang van de werkzaamheden.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ICT-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middellen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Sinds begin 2015 is de afdeling I&A zich aan het voorbereiden voor het uitbesteden van activiteiten. Voor de projectenorganisatie betekent dit dat er op een andere manier aandacht moet zijn voor testen binnen de diverse projecten. Hiervoor is een generieke testaanpak voor I&A opgesteld die op dit moment wordt geïmplementeerd.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT en/of bedrijfskunde.
minimaal 10 jaar ervaring opgedaan in het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten bij diverse organisaties. De nadruk moet vooral gelegen zijn in een combinatie van uitvoerende testactiviteiten en het continue verbeteren van de testprocessen.
gedurende de afgelopen 5 jaar (2010 - 2015) ervaring opgedaan in het implementeren van (ICT) optimalisaties binnen diverse (ICT) ketens. Is in staat om ketenregie toe te passen om zodoende de (ICT en lijn) organisatie meer lean te maken. Heeft deze ervaring opgedaan vanuit het vakgebied testen.
minimaal 8 jaar meegewerkt aan projecten waar bij hij/zij organisaties heeft geholpen met het implementeren van testautomatisering. Hiervan minimaal 4 jaar hands-on ervaring hebben met testautomatisering in een uitvoerende rol.
Beschikt over één of meerdere certificeringen op het gebied van testen (zoals TMap, ISEB, ISTQB).

Wensen

Beschikt over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij/zij binnen de organisatie staat.
beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.
kennis en ervaring met markstandaarden op het gebied van testautomatiseringstools. Moet deze kennis kunnen vertalen naar oplossingen die bij de provincie passen.
is resultaat- en pragmatisch gericht en in staat om te gaan met weerstand.
beschikt over ervaring bij een overheidsorganisatie op het gebied van de verschillende testmethodieken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten