Scrum-teamlid Realisatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nijmegen
Reacties
1
Bekeken
332
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 162 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

7-12-2015 om 12:00 uur

Er is gekozen om een informatievoorziening te realiseren voor de 7 omgevingsdiensten in Gelderland op basis van een Scrum-aanpak. Daarbij is ervoor gekozen om in sprints van 3 weken, gedurende 2 dagen per week als scrumteam gezamenlijk te komen tot (tussen-)producten die bijdragen aan deze gezamenlijke informatievoorziening. Er zal sprake zijn van selectie van bestaande en/of aanbesteding van verschillende componenten van de informatievoorziening.

De bedoelde informatievoorziening zal o.a. bestaan uit een gegevensverzameling (van VTH-objecten), een zaak-/documentsysteem, een workflowsysteem voor behandeling van complexe vergunningverlening en toezicht/handhaving en geo-componenten.

Binnen het scrumteam zal de projectmedewerker meewerken aan alle voorkomende taken, waarbij vooral een beroep gedaan zal worden op de specialisatie als deskundige op het terrein van zaak- en documentbeheer en aanbesteding.

Standplaats: Nijmegen + mogelijk enkele ander locaties in Gelderland.

Functie eisen

Opleiding op HBO+-niveau.
Ruime ervaring op het terrein van systeemimplementaties (minimaal 3 implementatie projecten) van zaak- / documentsystemen.
Werkervaring bij Omgevingsdienst/RUD van ten minste 1 jaar in relevante rol.
Ervaring in het werken in een agile projectomgeving (SCRUM aanpak), bij voorkeur in een niet specifiek systeemontwikkeltraject.
Ervaring op het vlak van Europese aanbesteding is een wens.
Kennis van landelijke ontwikkelingen op het terrein van de nieuwe omgevingswet c.a. is een wens.
Inhoudelijke kennis van het vergunningverlening- en toezicht/handhavingsproces binnen omgevingsdiensten is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-11-2015 19:39
  Plaats
  enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten