Functioneel applicatiebeheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
407
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Richttarief

55 euro (marktconform en in overleg)

Branche

Overheid

Locatie

Den Haag

Periode

12 maanden met optie op verlenging

Aantal uren per week

36 uur

Uiterste datum van aanbieden: De aanbiedingen dienen uiterlijk op 02-12-2015 12:00 in ons bezit te zijn.

Ik verzoek u in uw aanbiedingen een uurtarief op te nemen inclusief reis- en verblijfkosten binnen Nederland.
Uw aanbieding dient ten minste een motivatietekst te bevatten met kandidaatsnaam, uurtarief incl. reiskosten en excl. BTW en bijzonderheden omtrent de beschikbaarheid aangevuld met een actueel curriculum vitae.

Vacaturenaam
Functioneel Beheerder
Functieomschrijving
Je beheert applicaties die verschillende belangrijke processen binnen jouw portefeuille ondersteunen en applicaties die binnen jouw portefeuille ingezet worden voor de uitvoering van ondersteunende processen, zoals financieel beheer, managementinformatie, resourceplanning en projectregistratie. De applicaties zijn veelal gekoppeld aan andere informatiesystemen binnen en buiten de gemeente.

Samen met de andere Functioneel Beheerder ben je de linking-pin tussen de gebruikersorganisatie en de sectorale informatievoorziening. Je werkt zowel in operationele als in projectmatige zin intensief samen met diverse afdelingen, diensten en ICT-leveranciers, zowel in- als extern. Je onderhoudt netwerken en samenwerkingsrelaties en neemt deel aan in- en externe overlegsituaties, werk- en projectgroepen.
Onder het operationele takenpakket vallen werkzaamheden, zoals het bewaken van de continuïteit van operationele systemen en processen, het vormgeven van niet-geautomatiseerde informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde informatievoorziening en het voorbereiden van transities (bijv. plannen en organiseren software releases). Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikersondersteuning en je levert een actieve bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van onze taken conform het raamwerk BiSL. Je bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening richting gebruikers in brede zin, zoals over gebruikershandleidingen en procedures. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van voorlichting en informatieverstrekking over bijvoorbeeld nieuwe releases, verstoringen etc.

Onder de projectmatige taken valt jouw adviserende rol in projectinitiaties. Daarnaast heb je een uitvoerende en/of co├Ârdinerende rol in wijzigingstrajecten, releases of projecten. Verder behoort tot jouw taak het in brede zin embedden van gewijzigde informatievoorziening en functionaliteiten met het oog op een vlekkeloze transitie en ingebruikname. Ook organiseer je opleidingsvoorzieningen voor eindgebruikers.
De Functioneel Beheerder valt rechtstreeks onder de Hoofd Beheer & Services.

Afdeling

De afdeling Informatiemanagement (IM) staat voor het borgen van de kwaliteit en stabiliteit van de informatievoorzieningen.

De afdeling is verantwoordelijk voor het adviseren over de te ontwikkelen informatiestrategie en de ICT-strategie van de dienst en voor het portfoliomanagement. Daarnaast worden onderzoeken gedaan naar IM-vraagstukken en integrale IM-projecten opgezet en uitgevoerd.

De (lijn)afdeling Beheer en Services draagt zorg voor het beheren en optimaliseren van sector- maar ook dienst overstijgende informatiesystemen.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een HBO-opleiding Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of Informatica en Informatiekunde afgerond.
Je beschikt over minimaal drie jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder.
Je beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met ICT-activiteiten (inclusief gebruikersondersteuning).
Tevens heb je aantoonbare ervaring met BiSL (certificaat is een pre), met PRINCE2 en met TMap NEXT (certificaat is een pre).
Je beschikt over een gestructureerde en planmatige werkstijl en communicatief sterke vaardigheden.

Competenties

 • Collegialiteit;

 • Drukbestendigheid;

 • Initiatief;

 • Klantgerichtheid;

 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;

 • Plannen en Organiseren;

 • Prestatiemotivatie;

 • Probleemanalyse;

 • Resultaatgerichtheid;

 • Zelfstandigheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-12-2015 21:06
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-12-2015 11:57
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten