BI Specialist (MSBI, SSIS, SSAS, TSQL)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
362
Status
Gesloten
Referentie
20118250

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118250 Tijdelijke inhuur

Voor een bank zijn wij op zoek naar een BI Specialist (MSBI, SSIS, SSAS, TSQL)

Opdracht Omschrijving

Gaat om het beheer van Vision Waves / MSBI, SSIS, SSAS, TSQL, datamodelling. Je wordt ook ingezet op de implementatie van automatic deployment (TFS, PowerShell), beheertaken (incidenten m.b.t. DWH oplossen, changes doorvoeren, enz.) en helpen met het migratietraject van de applicatie van SQL 2008R2 naar SQL 2012.

Opdracht Omschrijving

Je wordt onderdeel van een IT/business scrum team wat zich bezig houdt met klantproces informatie systemen. Jouw werk zorgt ervoor dat onze ING collega’s worden voorzien van de juiste proces performance informatie t.b.v. onze klantprocessen.
Wij werken met de applicatie Delta van VisionWaves. De applicatie draait nu nog op een SQL server 2008R2 omgeving, gebruik makend van SSIS en SSAS packages.
Het werk bestaat in eerste instantie uit ETL werk (SSIS, SSAS, TSQL) en datamodellering. Je wordt ook ingezet op de implementatie van automatic deployment (TFS, PowerShell), beheertaken (incidenten m.b.t. DWH oplossen, changes doorvoeren, enz.) en helpen met het migratietraject van de applicatie van SQL 2008R2 naar SQL 2012.
Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij een zelfstandige rol in het team verwerft, niet alleen qua technische skills, maar ook qua soft-skills.
Binnen deze context zijn we op zoek naar iemand die voornamelijk op de Ops kant gefocust is. Dat betekent dat je gebrand bent dat veranderingen niet lijden tot incidenten en hygiëne jou niet vreemd is.

Je werkomgeving

Je komt in Amsterdam te werken in een DevOps scrumteam van 4 IT-ers en 6 business analisten. DevOps betekent in dit geval dat in je 1 team een DWH ontwikkelt, bouwt en beheert. Het DevOps scrumteam is E2E verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de applicatie Spot-on.

Profiel kandidaat

Allround BI specialist met kennis en (ruime) ervaring met MSBI, SSIS, SSAS, TSQL, datamodelling, migratie trajecten voor een versterking van het DevOps scrumteam. Bij voorkeur Nederlandstalig.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden+

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

geen indicatie

Sluitingsdatum

02-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-12-2015 12:35
  Plaats
  Alkmaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten