3 Adviseurs Technische Installaties en Automatisering

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
183
Status
Gesloten
Referentie
PP

Afrondingstoelichting

Beste Paolo,

De termijn is inderdaad verstreken.
Ik kan geen kandidaten meer aanbieden.
Wellicht tot een volgende keer.

Hartelijke groet,
Petra Peskens
Oke4u


Omschrijving

Beschrijving organisatieonderdeel cq. project

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Grote Projecten en Onderhoud zorgt ervoor dat onze netwerken beschikbaar zijn en blijven. Wij doen dit door grote aanleg- en onderhoudsprojecten te realiseren. We zijn onderdeel van de Rijkswaterstaatketen en werken samen met anderen.
De afdeling Installaties en Bediening zorgt binnen GPO voor technische installaties in de RWS netwerken en de samenhang daarvan met de operationele organisatie en processen. IB zorgt ervoor dat in de projecten de producten in het dynamische deel worden opgeleverd met de gewenste kwaliteit. Daarnaast adviseert IB gevraagd en ongevraagd over risico’s in het dynamische deel van het areaal.
Medewerkers van IB hebben de klant centraal en realiseren zich dat een oplossing alleen kan bestaan als samenhang tussen techniek, organisatie en processen is geborgd. Zij pakken hierin een voortrekkende rol vanaf de voorbereiding tot doorvoeren van de wijziging in de RWS netwerken.

Functietitel
Adviseur Technische Installaties en Automatisering

Beschrijving functie
Als adviseur wordt je ingezet in projecten, in deze functie ben je het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en een serieuze gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied.
Je adviseert tijdens alle fasen van het project op het gebied van E&W en/of IA installaties. Als adviseur ben je betrokken bij de opstelling van vraagspecificaties voor de nieuwbouw en renovatie van tunnels, natte kunstwerken en beweegbare bruggen. In de realisatiefase adviseer en toets je het ontwerpproces en ontwerpoplossingen en het te volgen test- en afnameproces. Je stemt dit af met stakeholders. Je adviseert op basis van de landelijke kaders en wet- en regelgeving.
Als adviseur van de afdeling denkt je mee over kaders en werkwijze ter verbetering en draag je bij aan het beleid en de ontwikkeling van kennis op het vakgebied, hierbij maakt je gebruik van jouw kennis en de opgedane kennis in de projecten voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders.

Functie-eisen
Opleidingsrichting Industriele Automatisering/ Electrotechniek;
Tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
Kennis en ervaring op het gebied van technische installaties en automatisering van tunnels/ bruggen/ sluizen;
Kennis en ervaring met het ontwerpen, realiseren en opleveren van veiligheidgerelateerde systemen en processen;
Kennis en ervaring met system engineering;

Start project:z.s.m.
Eind project:31-12-2017 optie tot verlenging 3 keer 2 jaar

Uren per week: 2 keer18 en 1 keer 36

Reageren kan tot 5-12-2015 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    08-12-2015 09:37
    Plaats
    Tuil

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten