Applicatiebeheerder GWS

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
290
Status
Gesloten
Referentie
BCFT517

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Team DIA wordt gevormd uit Team Digitale Documentaire Informatievoorziening, team Informatisering en Automatisering en Applicatiemanagement. En is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS) Team Dia bestaat uit 68 medewerkers die gezamenlijk werken aan het opzetten, adviseren en uitvoeren uit de verschillende disciplines.

Binnen een van de disciplines (Applicatiemanagement) werken medewerkers gezamenlijk aan het beheer van een groot aantal applicaties en het opzetten van een modern applicatiemanagementbeleid. Er zijn nu zeventien applicatiebeheerders. Het team werkt vanuit het gemeentekantoor in Wateringen waarin Eigentijds Werken een flexibele en effectieve manier is om onze opdrachten tot een succes te maken.

Opdracht
Per 1 januari 2015 voeren we de door het rijk gedecentraliseerde taken op het gebied van jeugdzorg, AWBZ en de participatiewet uit. Het invoeren van deze nieuwe taken vraagt van ons als organisatie extra inspanning om onze inwoners op een kwalitatief hoog niveau integraal van dienst te kunnen zijn op deze taakgebieden. Goede ondersteuning door onze applicaties en aanpassingen daaraan zijn van groot belang. Wij gebruiken daarbij voornamelijk de applicatie GWS4all van Centric voor de gedecentraliseerde taken. Suite4zorg, suite4jeugdzorg, suite4inkomen en binnenkort ook de suite4sociale regie. Hiervoor zijn wij op zoek naar uitbreiding van het beheer op deze applicaties binnen het domein.

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van de applicaties van het sociale domein. Je lost problemen van gebruikers op bewaakt de voortgang en veiligheid van applicaties, test en voert nieuwe release van applicaties uit, past het gebruik aan op de gebruikersbehoeften en je documenteert wijzigingen in applicaties zodat veranderingen bekend en traceerbaar zijn. Je bent daarbij een daadkrachtige, ontwikkelgerichte en communicatief sterke pers Je bent in staat om een applicatie op een professionele manier te ontwikkelen en beheren. Je bent enthousiast, flexibel en gestructureerd. Je voelt je thuis in een planmatige en projectmatige manier van werken. Je bent een teamspeler, maar ook in staat om dingen zelfstandig aan te pakken. Je bent ook innovatief en resultaatgericht. Je beschikt over HBO informatica werk- en denkniveau en hebt ten minste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen. Je bent goed op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen met betrekking tot applicaties en bezit een goede algemene ICT-kennis. Daarnaast heb je kennis en ervaring met de applicatie GWS4all, Strateg,en BiSL en Test-methodieken

Gunningscriteria (weging)
Afgeronde opleiding Informatica op minimaal HBO-niveau
Aantoonbare recente kennis van en ervaring met GWS4all en Suite4SocialeRegie
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 4 jaar

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Duur
12 maanden
Optie tot verlenging
1 maal 6 maand(en)
Uren per week
36
Aanvang
z.s.m.
Opleidingsniveau
HBO
Regio
Zuid-Holland
Verloopt op
maandag 7 december 2015 om 09:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten