Adviseur technische installaties en automatisering (18 uur)

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
483
Status
Gesloten
Referentie
IGB53287090

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur met ervaring op het gebied van technische installaties en automatisering van tunnels, bruggen en/of sluizen.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

Grote Projecten en Onderhoud (GPO) zorgt ervoor dat netwerken beschikbaar zijn en blijven. Zij doen dit door grote aanleg- en onderhoudsprojecten te realiseren. De afdeling Installaties en Bediening (IB) zorgt binnen GPO voor technische installaties in de netwerken en de samenhang daarvan met de operationele organisatie en processen. IB zorgt ervoor dat in de projecten de producten in het dynamische deel worden opgeleverd met de gewenste kwaliteit. Daarnaast adviseert IB gevraagd en ongevraagd over risico’s in het dynamische deel van het areaal.

Medewerkers van IB hebben de klant centraal en realiseren zich dat een oplossing alleen kan bestaan als samenhang tussen techniek, organisatie en processen is geborgd. Zij pakken hierin een voortrekkende rol vanaf de voorbereiding tot doorvoeren van de wijziging in de Rijkswaterstaatnetwerken.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en een serieuze gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen uw vakgebied.

 • U adviseert tijdens alle fasen van het project op het gebied van E&W en/of IA-installaties.

 • U bent betrokken bij de opstelling van vraagsspecificaties voor de nieuwbouw en renovatie van tunnels, natte kunstwerken en beweegbare bruggen.

 • U adviseert in de realisatiefase, toetst het ontwerpproces en ontwerpoplossingen en het te volgen test- en afnameproces.

 • U stemt dit af met stakeholders.

 • U adviseert op basis van de landelijke kaders en wet- en regelgeving.

 • U denkt mee over kaders en werkwijze ter verbetering en draagt bij aan het beleid en de ontwikkeling van kennis op het vakgebied.

 • U maakt hierbij gebruik van uw kennis en de opgedane kennis in de projecten voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders.

Eisen

 • U beschikt over een hbo-opleiding in de richting van Industriële Automatisering / Electrotechniek.

 • U hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring.

 • U hebt kennis van en ervaring met het ontwerpen, realiseren en opleveren van veiligheidgerelateerde systemen en processen.

 • U hebt kennis van en ervaring met system engineering.

 • U hebt kennis van en ervaring op het gebied van technische installaties en automatisering van tunnels, bruggen en/of sluizen.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 18 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór maandag 7 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten