Applicatiebeheerder GWS

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
274
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in de provincie Zuid-Holland zoeken we een Applicatiebeheerder GWS

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van de applicaties van het sociale domein. Je lost problemen van gebruikers op bewaakt de voortgang en veiligheid van applicaties, test en voert nieuwe release van applicaties uit, past het gebruik aan op de gebruikersbehoeften en je documenteert wijzigingen in applicaties zodat veranderingen bekend en traceerbaar zijn. Je bent daarbij een daadkrachtige, ontwikkelgerichte en communicatief sterke pers Je bent in staat om een applicatie op een professionele manier te ontwikkelen en beheren. Je bent enthousiast, flexibel en gestructureerd. Je voelt je thuis in een planmatige en projectmatige manier van werken. Je bent een teamspeler, maar ook in staat om dingen zelfstandig aan te pakken. Je bent ook innovatief en resultaatgericht. Je beschikt over HBO informatica werk- en denkniveau en hebt ten minste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen. Je bent goed op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen met betrekking tot applicaties en bezit een goede algemene ICT-kennis. Daarnaast heb je kennis en ervaring met de applicatie GWS4all, Strateg,en BiSL en Test-methodieken

Vereisten

-Afgeronde opleiding Informatica op minimaal HBO-niveau
-Aantoonbare recente kennis van en ervaring met GWS4all en Suite4SocialeRegie
-Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 4 jaar

Locatie

Westland

Uren

36

Startdatum

Zsm

Einddatum

1 Jaar na aanvang

Optie tot verlenging

1 X 6 Maanden

Deadline

7 december 2015 om 09:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten