Applicatiebeheerder GWS

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
288
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

4-12-2015 om 9:00 uur

Per 1 januari 2015 voeren we de door het rijk gedecentraliseerde taken op het gebied van jeugdzorg, AWBZ en de participatiewet uit. Het invoeren van deze nieuwe taken vraagt van ons als organisatie extra inspanning om onze inwoners op een kwalitatief hoog niveau integraal van dienst te kunnen zijn op deze taakgebieden. Goede ondersteuning door onze applicaties en aanpassingen daaraan zijn van groot belang. Wij gebruiken daarbij voornamelijk de applicatie GWS4all van Centric voor de gedecentraliseerde taken. Suite4zorg, suite4jeugdzorg, suite4inkomen en binnenkort ook de suite4sociale regie. Hiervoor zijn wij op zoek naar uitbreiding van het beheer op deze applicaties binnen het domein.

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van de applicaties van het sociale domein. Je lost problemen van gebruikers op bewaakt de voortgang en veiligheid van applicaties, test en voert nieuwe release van applicaties uit, past het gebruik aan op de gebruikersbehoeften en je documenteert wijzigingen in applicaties zodat veranderingen bekend en traceerbaar zijn. Je bent daarbij een daadkrachtige, ontwikkelgerichte en communicatief sterke pers Je bent in staat om een applicatie op een professionele manier te ontwikkelen en beheren. Je bent enthousiast, flexibel en gestructureerd. Je voelt je thuis in een planmatige en projectmatige manier van werken. Je bent een teamspeler, maar ook in staat om dingen zelfstandig aan te pakken. Je bent ook innovatief en resultaatgericht. Je beschikt over HBO informatica werk- en denkniveau en hebt ten minste drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen. Je bent goed op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen met betrekking tot applicaties en bezit een goede algemene ICT-kennis. Daarnaast heb je kennis en ervaring met de applicatie GWS4all, Strateg,en BiSL en Test-methodieken.

Functie eisen

Afgeronde opleiding Informatica op minimaal HBO-niveau
Recente kennis van en ervaring met GWS4all en Suite4SocialeRegie
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 4 jaar

Competenties

Daadkrachtig
Ontwikkelgericht
Communicatief sterk

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten