(Intern) Controller

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Rotterdam
Reacties
3
Bekeken
574
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste,

Bedankt voor uw reactie. Er zijn reeds andere sollicitanten in procedure.

Mvg,

Bart van Roosendaal


Omschrijving

(Senior) Adviseur Interne Controle

De opdracht
Door een knelpunt in de capaciteit op de controle van Administartatie & Verslaglegging is tijdelijke capaciteit op dit gebied gewenst. Om die reden zijn wij op zoek naar (senior) adviseur interne controle. Als (senior) adviseur interne controle voer je volgens de planning samen met je collega’s proces- en balanscontroles uit. Hierbij wordt bekeken of de opzet en werking van deze processen op een juiste manier verlopen en het gewenste effect blijven opleveren. Het betreft een breed werkveld van verschillende processen die worden getoetst van inkoop- en aanbestedingsprocessen tot aan kwaliteitsprocessen. Na het monitoren van de bestaande processen ligt er een sterke nadruk op het signaleren van knel- en verbeterpunten. Hiervoor schrijf je onderzoeksplannen waaruit blijkt welke fasering, methoden, middelen en tijdsplanning noodzakelijk zijn voor een optimaal controleproces. Je houdt desgewenst interviews met sleutelpersonen van de betrokken organisatieonderdelen. Indien de uitvoering van de werkzaamheden niet optimaal verloopt, verwerk je de bevindingen in een rapport en adviseer je over verbetervoorstellen. Deze bevindingen en aanbevelingen worden besproken met de betreffende proceseigenaren.

Voor deze opdracht zoeken wij zes fulltime adviseurs. Onze voorkeur gaat uit naar een verdeling van vier medior adviseurs en twee senior adviseur.

Cluster RSO
De Serviceorganisatie ondersteunt de gemeente Rotterdam op het gebied van bedrijfsvoering. Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de gemeente nodig heeft bij het uitvoeren van haar werk voor de stad. In een omgeving die voortdurend in beweging is, biedt de Serviceorganisatie vakmanschap en kwaliteit om flexibel op die dynamiek in te kunnen spelen.

Afdeling
De afdeling Interne Controle streeft naar een procesgerichte controle-aanpak binnen het concern. Daarbij controleren we of de processen werken zoals ze horen te werken. De afdeling bestaat uit 36 collega’s die nauw samenwerken met de clusters, Concern Control en de externe accountant.

Vraag en aanbod
Je hebt een WO of HBO werk en denkniveau bij voorkeur op het gebied van accountancy met tenminste 1 tot 5 jaar ervaring in het werkgebied. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder de BBV. Je hebt aantoonbare ervaring op controle. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed met deadlines werken. Verder heb je kennis en ervaring met moderne controle aanpak (procesgericht auditen). Ben je verder resultaatgericht, klantgericht, stressbestendig en flexibel, dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij bieden een zeer uitdagende en dynamische (tijdelijke) opdracht en werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en creativiteit.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  30-11-2015 20:26
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 07:39
  Plaats
  Oss

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-12-2015 22:54
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten