.NET developer met BizTalk ervaring

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
iov
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
488
Status
Gesloten
Referentie
0150159

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio Utrecht werven wij per direct een .NET developer met BizTalk ervaring .

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een stabiele organisatie, specialist in de ontwikkeling en beheer van een specifiek omvangrijk Microsoft platform voor digitaal berichtenverkeer. De organisatie werkt in opdracht van een aantal grote instanties in Nederland. Binnen de afdeling beheer en ontwikkeling is in verband met een belangrijk project ruimte voor een .NET developer met BizTalk ervaring.

Functie
Binnen het team Ontwikkeling ben je medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het geheel nieuwe, complex platform voor digitale gegevensuitwisseling. Het platform is gebouwd middels de nieuwste Microsoft technologie├źn en ETL methodieken. Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe .NET applicaties ten behoeve van de externe klanten. Naast de ontwikkelwerkzaamheden, ben je verantwoordelijk voor het sturen op en adviseren over nieuwe requirements. Je houdt je bezig met systeemanalyse, ontwikkeling, documentatie, testen en bent sparringspartner voor het team beheer bij productieproblemen. Het team bestaat uit Microsoft specialisten op o.a. het gebied van SharePoint en SSIS. In voorkomende situaties treed je op als deelprojectleider, dus je stuurt aan, monitort voortgang en neemt verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?
Je beschikt over HBO/WO opleidingsniveau op het gebied van ICT. Je bent een (zeer) ervaren .NET developer, met goede kennis van BizTalk en ETL tooling, zoals SSIS. Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week per juli/uiterlijk 1 augustus 2014 en hebt deze periode geen lange vakanties gepland.

Aanbod
Een verantwoordelijke fulltime opdracht binnen een uitdagend project onder tijdsdruk, met ruimte voor eigen inbreng binnen een beknopte organisatie in beweging. Start uiterlijk 1 januari 2016 voor de duur van 2-3 maanden met grote kans op (langdurige) verlenging.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-11-2015 18:13
  Plaats
  Santpoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten