Adviseur senior

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oosten van het land
Reacties
2
Bekeken
1204
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-998

Omschrijving

Voor een gemeente in het oosten van het land zoeken wij een Senior Adviseur Bereikbaarheid, die aan de slag gaat met de dossiers proces verbreding A1, herijking Openbaar Vervoer en snelheidsregime van een provinciale weg. De Senior Adviseur kan snel schakelen en maakt zich complexe dossier inhoudelijk snel eigen. Hij/zij adviseert de ambtelijk opdrachtgever en het bestuur op het gebied van bereikbaarheid. De adviseur voert overleg met andere overheden (rijk, provincie en andere gemeenten), de samenleving, bedrijven, instellingen en instanties.

De Senior Adviseur Bereikbaarheid is  proactief en pakt complexe dossiers voortvarend op. Hij/zij is gewend om in een complexe omgeving te opereren, strategische keuzes te maken en deze ook uit te leggen. Daarbij gaat de adviseur resultaatgericht te werk met focus op het opleveren van de benodigde producten. De adviseur hebt aantoonbare meerjarige ervaring en kennis op het gebied van Bereikbaarheid in het publieke domein.

Vereisten

Minimaal een afgeronde HBO opleiding Sociale Geografie en/ of Planologie en/ of Verkeerskunde
Aantoonbaar minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als adviseur binnen het vakgebied verkeer en vervoer binnen of in opdracht van een overheidsorganisatie
Aantoonbare werkervaring en/ of kennis van de regio Stedendriehoek

Competenties

Pragmatisch
Initiatiefrijk
Lef en durf
Positief-kritisch
Gestructureerd
Doortastend

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief twee referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-12-2015 17:54
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-12-2015 22:40
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten