ICT beheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
44
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een Senior ICT Beheerder Werkplekken en Applicaties met brede ervaring die van afwisseling houdt. Jouw werkzaamheden hebben directe meerwaarde voor het operationele proces van de dienst. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan een specifiek project, onder aansturing van de projectmanager.
Als senior ICT beheerder werk je aan het ontwerp en het onderhoud van de werkplekinfrastructuur. Je lost samen met collega’s complexe problemen op en werkt mee in projecten op het gebied van werkplekbeheer, virtualisatie en applicatieprovisioning.

Functie-en Opleidingseisen

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

 • Je hebt diepgaande kennis van Windows platform(en) (MCSE/MCITP/EA certificering) en Windows applicaties.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met desktop management, packaging, deployment en virtualisatie.

 • Je hebt een flexibele instelling en prima sociale eigenschappen.

 • Je ziet complexe ICT vraagstukken als een uitdaging.

 • Je kunt technisch jargon vertalen naar begrijpelijke taal.

 • Je hebt analyserend vermogen en leervermogen en bent flexibel.

 • Je bent resultaatgericht, innovatief en stressbestendig.

 • Je bent bereid tot uitvoering van werkzaamheden en bereikbaarheid buiten de normale diensturen.

Rijbewijs B

Bijzonderheden
Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Organisatiebeschrijving
De organisatie – Ministerie van Defensie
Het ministerie van Defensie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando Dienstencentra en de Defensie Materieel Organisatie.
Defensie vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando’s (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het Commando Dienstencentra (CDC) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO) lijken op werkmaatschappijen. Defensie heeft circa 50.000 medewerkers en is daarmee een van de grotere werkgevers van Nederland. Bij de Bestuursstaf, gevestigd aan het Plein in Den Haag, werken ongeveer 1500 burgers en militairen.
De Bestuursstaf gaat over het beleid van Defensie. De staf bestaat uit verschillende directies onder leiding van de secretaris-generaal, de hoogste ambtenaar van Defensie. Daarnaast hebben enkele organisatiedelen een bijzonder positie binnen het ministerie.
De afdeling – Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, Dienstencentrum MIVD
De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) richt zich als zelfstandige dienst binnen de Bestuursstaf op het tijdig leveren van kwalitatief hoogwaardige inlichtingen- en veiligheidsinformatie waarmee een onmisbare bijdrage wordt geleverd aan de Nederlandse krijgsmacht.
De MIVD verzamelt en verwerft inlichtingen om deze te verwerken en te analyseren om zodoende de gevraagde rapporten te kunnen opstellen en distribueren naar de klanten zoals de politiek, maar ook de commandanten te velde. Dit gehele proces vindt plaats op basis van de beschikbaarheid van de hoogwaardige ICT omgeving. Het is om die reden dat de ICT infrastructuur het hoofdwapensysteem van de MIVD wordt genoemd.
Het Bureau ICT, van waaruit de werkzaamheden plaats vinden, is gericht op het zorgdragen voor de (continuïteit in de) beschikbaarheid van het hoofdwapensysteem. BICT bestaat uit een gedreven en enthousiast team dat onderverdeeld is in 3 specialismen, te weten: Werkplekken en applicaties, Technische systemen en Netwerken & security.

Screeningsniveau A+

Start 1-2-2016 of 1-3-2016 (afhankelijk van screening).

Periode 4 maanden voor maximaal 600 uur met optie op verlenging, zonder afnameverplichting. Indien het uurtarief dit toelaat, kan het aantal uur meer of minder worden. 600 uur is slechts indicatief.

Uw offerte dient uiterlijk op 07 december 2015 12.00u door ons te zijn ontvangen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten