HR Adviseur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
30-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
44
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij zoek naar een HR adviseur.

Omschrijving opdracht

Adviseren van de operationele eenheid op het gebied van transitie nav de reorganisatie. Doelgericht werken aan het tot stand komen en het implementeren van de teamplannen en de doelstellingen voor 2016. De rust helpen bewaken in de organisatie ten tijde van herplaatsingen. Begeleiding bij de inzet van ontwikkelplannen.

In de rol van HR Business Partner meedenken, adviseren en als samenwerkende partner participeren in de realisatie van de doelstellingen van de lijn waarbij de focus ligt op formatieplanning en het herplaatsen van medewerkers.

Doelstelling
De organisatie ondersteunen om op effectieve en efficiënte wijze door de tweede fase (herplaatsingstraject) van herstructurering te komen.

Verantwoordelijkheden
Adviseren, operationele sturing, verantwoordelijkheden daar laten oppakken waar ze thuishoren in de lijn, bij ondersteunende diensten en bij HR adviseur zelf.

Vakmatige taken
Bijdragen aan een efficiënte en effectieve organisatie door (aangereikte) problematiek op te lossen en/of diensten te leveren;
Adviseren over bijsturen en verbeteren van de toepassing van vastgestelde (nieuwe) werkwijzen, uitvoeringskaders en procedures door instrumenten, methoden en technieken aan te dragen;
Monitoring van het juiste gebruik en toepassing van beleids(producten);
Begeleiden van de implementatie van (nieuw) beleid en (nieuwe) beleidsproducten (werkwijzen, methoden, technieken, instrumenten, kaders, wet-en regelgeving);
Verrichten van operationele sturing, maakt uitvoeringsafspraken, stuurt op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op de aanpak en de realisatie van vastgestelde resultaten;
Bevorderen van de deskundigheid van leidinggevenden en collega’s door vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen.

Leidinggevende taken
Sturen van strategische, tactische en operationele processen ten tijde van reorganisatie in een organisatie in transitie op weg naar één landelijk korps met de nieuwe verantwoordelijkheid van HRM in de lijn.

Contacten
Contacten richten zich primair op leidinggevenden, collega's HRM en medewerkers.

Inzet in de lijn of project
Zowel lijn als project organisatie.

Opleiding
Minimaal afgeronde 4-jarige geaccrediteerde HBO opleiding (HR Management of Sociale Werk of Pedagogiek of Psychologie of Maatschappelijk Werk) aangevuld met een post HBO specialisatie(s).

Werkervaring
Aantoonbaar 3 jaar werkervaring als strategisch HR Business Partner in een complexe middelgrote organisatie(s) van 300+ medewerkers in de afgelopen 5 jaar. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur in een reorganiserende middelgrote organisatie(s) van 300+ medewerkers in de afgelopen 8 jaar. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane kennis en ervaring van herstructurering/reorganisatie binnen een middelgrote organisatie(s) van 300+ medewerkers. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane werkervaring met het maken en implementeren van formatie, ontwikkel en afdelingsplannen in de afgelopen 8 jaar in een middelgrote organisatie van 300+ medewerkers.
Aantoonbare opgedane werkervaring met het vertalen van strategische doelstellingen naar HR activiteiten. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare opgedane werkervaring met adviseren, begeleiden en coachen van leidinggevenden met de uitvoering van diverse HR taken in een middelgrote organisatie van 300+ medewerkers in de afgelopen 5 jaar. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat.
Aantoonbare ervaring met herplaatsingtrajecten en interne mobiliteit.

Competenties

Integriteit
Resultaatgericht
Omgevingssensitiviteit
Samenwerkingsgericht
Klantgerichtheid
Flexibel
Stressbestendig

Locatie: Midden Nederland, soms Den Haag

Start opdracht:1-1-2016
Eind opdracht:30-6-2016 optie tot verlenging

Uren per week: 36

Reageren kan tot 2 december met cv, motivatie en uurtarief ex. BTW incl, reiskosten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten