Ketenbeheerder

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
281
Status
Gesloten
Referentie
1362

Omschrijving

Rol

Ketenbeheerder

Werkniveau

Senior

Locatie

Utrecht

Startdatum

13-12-2015

Einddatum

13-06-2016

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

02-12-2015

PROJECTINFORMATIE

Werken bij spir-it, hét ICT bedrijf voor de Rechtspraak, betekent een uitdagende baan mét inhoud. Je draagt bij aan het beheer, onderhoud en support van alle netwerken en applicaties van de Rechtspraak. Dit zijn bijna 12.000 werkplekken en meer dan 400 applicaties.
Samen met ruim 400 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen. Wij zoeken daarom beheertalenten die denken vanuit klant perspectief en de klant ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Omgeving
Binnen Spir-it is het doel van het programma KEI aansluiten bij de digitalisering van de samenleving en het versnellen en vereenvoudigen van procedures. Vanuit dit project wordt het applicatielandschap vernieuwd naar een landschap gebaseerd op een SOA architectuur. In dit landschap is het ontsluiten van informatie van en naar andere organisaties erg belangrijk. Het project KEI heeft inmiddels de eerste producten opgeleverd en het beheer van deze ketens krijgt inmiddels vorm.

Ben jij de een ervaren ketenbeheerder die ons team komt versterken?
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van verschillende ketens en de continuïteit van de dienstverlening. Je werk binnen deze ketens is complex, waarbij je in aanraking komt met verschillende systemen, netwerken en partijen.

Als ketenbeheerder is je werk dan ook divers. Op het ene moment handel je 2de lijns incidenten af, het andere moment analyseer je problemen, verbeter je processen of begeleid je wijzigingen. Hierbij zijn prioriteiten en belangen wisselend waarbij je in staat moet zijn deze goed af te wegen. Je werkt proactief, herkend ontwikkelingen en afhankelijkheden en stuurt resultaten op basis van doorlooptijd, kwaliteit en financiën. Uiteraard stem je af met alle betrokken partijen binnen de keten en rapporteer je over de resultaten aan de coördinator. Hierbij bespreek je naast de voortgang ook eventuele risico’s, de planning en de kwaliteit van producten. Als ketenbeheerder kun je uiteraard ingezet worden bij andere projecten binnen Spir-it.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 • Je hebt hbo+-niveau en ruime werkervaring (5-10 jaar) in complexe ICT-projecten.

 • Je hebt ervaring met het vaststellen van een root cause analysis bij een incident en kunt hier meerdere partijen in betrekken.

 • Je hebt ervaring met ITIL-processen, in het bijzonder incident en release.

 • Je hebt ervaring met middleware producten. Oracle OSB/SOA ervaring is een pre.

 • Ervaring met serviceketens, berichtenverkeer en de monitoring is een pre.

 • Je kunt documentatie opstellen voor het beheer van je eigen vakgebied.

 • Je kunt zelfstandig risico’s identificeren, melden en tegenmaatregelen bedenken.

 • Je kunt goed analyseren.

 • Je kunt goed samenwerken.

 • Je werkt zelfstandig, innovatief en proactief.

 • Je bent flexibel, klantgericht en omgevingsbewust.

 • Je neemt initiatief, bent ambitieus en realistisch.

 • Je bent bereid tot het draaien van consignatiediensten

Tools en Software

Harde eisen

 • Aantoonbare ervaring met middleware

 • Aantoonbare ervaring met Java, WebServices, XML en EBXML

Wensen

 • Kennis en ervaring met de (Oracle) database en SOA Suite

 • Kennis en ervaring met Linux

 • Ervaring met het Agile werken

 • Kennis en/of ervaring met Oracle OSB 11g

EXTRA INFORMATIE

Bijzonderheden?
De standplaats voor deze functie is Utrecht, voor 36 uur per week. Contractduur tot 1 juli 2015 met optie op verlenging.
Tevens dienen kandidaten in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten