Adviseur Bereikbaarheid (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
1
Bekeken
724
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-12-2015

Einddatum

11-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

8-12-2015 om 9:00 uur

Voor een tijdelijke vervanging zijn we op zoek naar een senior adviseur bereikbaarheid. Iemand die snel kan schakelen en complexe dossier inhoudelijk snel eigen maakt. Je adviseert de ambtelijk opdrachtgever en het bestuur op het gebied van bereikbaarheid. Je voert overleg met andere overheden (rijk, provincie en andere gemeenten), de samenleving, bedrijven, instellingen en instanties.
Je bent proactief en pakt (complexe) dossiers voortvarend op. Je bent gewend om in een complexe omgeving te opereren, strategische keuzes te maken en deze ook uit te leggen. Daarbij ga je resultaatgericht te werk met focus op het opleveren van de benodigde producten.
Je hebt meerjarige ervaring en kennis op het gebied van Bereikbaarheid in het publieke domein. Dossiers waar je mee aan de slag gaat: proces verbreding A1, herijking Openbaar Vervoer en snelheidsregime Siemelinksweg / N348.

Toelichting op rooster: Minstens 3 dagen in de week op standplaats aanwezig, waaronder in elk geval de maandag ochtend.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding is een vereiste
minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als adviseur binnen het vakgebied verkeer en vervoer binnen of in opdracht van een overheidsorganisatie is een vereiste
werkervaring en/ of kennis van de regio Deventer en/ of regio Stedendriehoek en/of de provincie Overijssel
een afgeronde HBO en/ of WO opleiding Sociale Geografie en/ of Planologie en/ of Verkeerskunde
werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als adviseur binnen het vakgebied verkeer en vervoer binnen of in opdracht van een overheidsorganisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-12-2015 13:47
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten