Adviseur Bedrijfsprocessen

Opdrachtgever
Centric Netherlands BV afd SP
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
58,50
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
527
Status
Gesloten
Referentie
MFAS-201509455

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een adviseur bedrijfsprocessen met actuariële en pensioen kennis.

Beschrijving aanvraag
Ervvaring met Pensioenadministratiesysteem LEGO is een pre. tevens in excel/vba kan programmeren. Het allermooiste is als ook SQL tot het programmeerpakket behoort. Iemand die kan denken in oplossingen om problemen in de vta op te lossen gecombineerd met stevige actuariële/pensioen kennis. Of iemand die supergoed in programmeren is, maar dan ook meer talen kan programmeren dan sec vba en actuarieel sterk is onderbouwd. . Tevens ben jij specialist op het gebied van UPO’s en adviseer en ondersteun jij de massale UPO ondersteuning. Daarnaast werk je in het team aan diverse vormen van deelnemerscommunicatie. Kun jij jezelf vinden in het bovengenoemde profiel? Dan is deze functie iets voor jou! Dit is jouw uitdaging Als Adviseur Bedrijfsprocessen vind jij het een uitdaging om kennis en kunde op peil te houden op het gebied van wettelijke, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op pensioen gebied. Je speelt vroegtijdig in op deze ontwikkelingen en bent in staat deze tijdig over te brengen naar andere specialisten binnen de organisatie. Je vindt het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen, de klant centraal te stellen en innovatieve tools en applicaties te ontwikkelen.

Specifieke kennis en vereisten
•Een afgeronde HBO-studie •Afgeronde opleiding tot (of studerend voor) Actuarieel Analist •Kennis van collectieve pensioen en systemen zoals LEGO en STOCK •Grote kennis van Microsoft Excel en Microsoft Access •Beheersing van programmeertalen VBA en SQL is een pré •Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden •Sterke affiniteit met de nieuwe waarden: clear, care en commit flexibel en past jouw aanpak doelgericht aan op de situatie. Je neemt graag het initiatief waardoor er kansen en mogelijkheden worden gecreëerd. Daarnaast beschik jij over overtuigingskracht en kun je goed functioneren in zowel een team als zelfstandig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het woord en geschrift.

Mocht je passen in dit profiel, neem dan z.s.m. contact op.

Met vriendelijke groet,

Mohamed @ Centric

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-12-2015 18:02
  Plaats
  rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-01-2016 13:18
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten