Software Ontwikkelaar

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten
Referentie
1368

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 163 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol

Software Ontwikkelaar

Werkniveau

Senior

Locatie

Den Haag

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

31-10-2016

Aantal uren per week

40 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

02-12-2015

PROJECTINFORMATIE

De softwareontwikkelaar maakt onderdeel uit van het NCSC team ‘Monitoring & Response’ dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van het primaire proces van het NCSC. De softwareontwikkelaar is verantwoordelijk voor het opleveren van aanpassingen/verbeteringen aan het open-source-systeem Taranis, één van de systemen die het primair proces van het NCSC ondersteunt. Taranis is ontwikkeld in Perl.

De afdeling Monitoring en Respons biedt een 24/7 dienstverlening. Dit vraagt aanpassingen in de manier van werken en zorgt voor nieuwe uitdagingen binnen het primaire proces. Taranis ondersteunt dit primaire proces en zal in de komende tijd worden aangepast om aan de nieuwe behoeften van de afdeling te kunnen voldoen. Het verder vormgeven van de 24/7 is een iteratief proces waar de ontwikkeling van Taranis op afgestemd wordt. Ook internationaal neemt het gebruik van Taranis toe. Het past binnen de netwerkgedachte van het NCSC om Taranis-instanties wereldwijd steeds meer met elkaar te kunnen integreren. Het delen van de Taranis-broncode via Github moet hier aan bijdragen. Deze en andere ontwikkelingen moeten ervoor zorgen dat Taranis het werk van Nationale Cyber Security Centra optimaal blijft ondersteunen.

De ideale kandidaat is verantwoordelijk voor de continuïteit in de doorontwikkeling van ons systeem Taranis. Hiervoor is een brede kennis en ervaring nodig

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

De software-ontwikkelaar dient bij aanvang over de volgende ervaring en competenties te beschikken

 • Ruime programmeer ervaring met verschillende talen, kennis van Perl is een pré

 • Kennis/ervaring met JavaScript en JavaScript-framework jQuery (of andere JavaScript-frameworks)

 • Kennis/ervaring met front-end development (HTML5, CSS, JSON)

 • Kennis/ervaring met relationele databases, bij voorkeur PostgreSQL

 • Kennis/ervaring met Linux/Unix

 • Kennis/ervaring met Apache en/of Nginx

 • Kennis/ervaring met versiebeheer zoals SVN, Git of Mercurial, bij voorkeur Git

 • HBO/WO werk- en denkniveau

Overige competenties

 • Kennis van kwetsbaarheden in (web gebaseerde) software

 • Kennis van de maatregelen om deze kwetsbaarheden te voorkomen

 • Communicatief vaardig, ervaring in het omgaan met eindgebruikers

 • Ervaring met het geautomatiseerd testen van code

 • Zelfstandig kunnen werken

Betrokkene werkt in een technisch team. Betrokkene is bereid in dit team te werken en zijn specialisme genoemd onder E te vertalen en delen opdat het team en haar medewerkers hiermee hun voordeel kunnen doen.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten