Projectmanager

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
980
Status
Gesloten
Referentie
1370

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Rol

Projectmanager

Werkniveau

Senior

Locatie

Den Haag

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

31-10-2016

Aantal uren per week

32uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

08-12-2015

 1. Aanleiding / Probleemstelling

Het programma NDN (Nationaal Detectie Netwerk) binnen het NCSC ontplooit in 2016 een verscheidenheid aan activiteiten op technisch, bestuurlijk en organisatorisch gebied, waarvoor veel afstemming en overzicht noodzakelijk is, en waarvan een positieve uitkomst van zeer groot belang is voor het NCSC.
NDN opereert binnen een strategisch zeer complex proces, onder meer door de vele verschillende stakeholders, waaronder de politiek, media, deelnemers uit rijksoverheid en uit vitale sectoren, aanbieders van security oplossingen en belangengroeperingen. Bij het realiseren van de diverse activiteiten spelen complicerende zaken een rol, zoals privacy, verstoring van de markt, concurrerende activiteiten, onbekendheid met sectoren, wetgevingstrajecten, medezeggenschap, en beperkte capaciteit.

 1. Doelstelling

Als project manager voer je werkzaamheden uit binnen een belangrijk programma van het NCSC. Op deze wijze draag je bij aan de verbetering van de digitale weerbaarheid van Nederland. Met jouw kennis, kunde en ervaring creëer je inzicht en overzicht binnen het programma en lever je een concrete bijdrage aan het NCSC, en haar doelgroepen.
Het programma NDN wordt uitgevoerd binnen de afdeling Monitoring en Respons. Deze afdeling vormt de technische kern van het NCSC. Als project manager binnen het NDN draag je bij aan, en ben je (mede)verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het deelnemersveld van dit samenwerkingsnetwerk, het stakeholdermanagement en visie ontwikkeling voor het NDN binnen de Rijksoverheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het NDN binnen de eigen NCSC organisatie. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de diverse communicatieproducten en –middelen.

WERKOMGEVING

Als Projectmanager binnen het programma NDN werk je binnen het NCSC, het Nationaal Cyber Security Centrum, dat valt onder de NCTV, de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid binnen het ministerie van V&J.

DE AFDELING/ Team

Binnen het NDN werk je nauw samen met de technisch project manager, de project manager NDN voor vitale organisaties, en de overall programmamanager.
Het programma valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd van de afdeling Monitoring en Respons, de dagelijkse aansturing gebeurt door de programmamanager NDN. Het programma NDN loopt sinds 2012 en bevindt zich momenteel in de uitvoeringsfase.

VEREISTEN VOOR DE FUNCTIE

In uw offerte dient u per wens en eis aan te tonen dat de kandidaat
hieraan voldoet

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN (KNOCK-OUT)

 Relevante opleiding op WO niveau

 Minimaal 3 jaar aantoonbare en ruime ervaring met het leiden van projecten binnen de Publieke Sector waarin excellent stakeholdermanagement op bestuurlijk, tactisch en operationeel niveau een doorslaggevende succesfactor is.

 Prince2 gecertificeerd

WENSEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 Kennis van, en een grote affiniteit met cyber security, graag zien wij dit in een motivatie in de offerte terug.

Competenties

Competenties die de persoon nodig zal hebben voor het succesvol vervullen van de functie zijn

-Verbindend

-Resultaatgericht

-Verantwoordelijk

-Ondernemend en doortastend

-Krachtig en extravert

-Aandacht voor mensen en onderlinge belangen

-Sensitiviteit voor de betrokken organisaties en voor complexe
bestuurlijke verhoudingen

EXTRA INFORMATIE

De intakegesprekken zullen plaatsvinden in week 51.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  01-12-2015 18:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-12-2015 21:15
  Plaats
  Blokker

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-12-2015 10:42
  Plaats
  Voorschoten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-12-2015 11:17
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten