Teamleider Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roerdalen
Reacties
1
Bekeken
304
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

16-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

9-12-2015 om 12:00 uur

Integraal: Overziet meer dan alleen het eigen team. Houdt rekening met de belangen van het eigen team in relatie tot het organisatiebelang. Hierbij horen ook de zogenaamde PIOFACH taken (Personeel, Inkoop, Organisatie, Financiën, Automatisering, Communicatie en Huisvesting) en TEOS (Technologie, Economie, Organisatie, Strategie).
Kennis: Heeft kennis van het vakgebied en algemeen management. Weet waarover hij/zij praat.
Verbinding: Legt en onderhoudt contacten met alle lagen binnen de organisatie en weet ruimte te creëren om gevraagd en ongevraagd advies te geven. Is een waardevolle gesprekspartner voor het bestuur. Hierbij is het extern belang (het belang van de burger) leidend.
Sturen: Stuurt op resultaat zoals verankerd in de programmabegroting. Heeft een duidelijke visie en werkt hiernaar toe vanuit het PDCA-principe (Plan Do Check Act). Verliest geen moment het beoogde resultaat uit het oog. Is transparant over het eigen handelen: voor zowel medewerkers als management is duidelijk wat ze kunnen verwachten.
Besluitvaardig: Is koersvast, staat vierkant achter het beleid maar houdt een open blik. Durft kritisch te zijn naar zichzelf en anderen: is voortdurend op zoek naar verbetering. Laat niet zitten wat niet deugd.
Draagvlak: Hard op resultaat, zacht voor de mens. Creëert draagvlak bij management met concrete resultaten en plannen. Wint draagvlak bij medewerkers met een mensgerichte aanpak. Weet zich in te leven in wat er op de werkvloer speelt en geeft uitleg over de manier van werken.
Coachen: Weet te inspireren en motiveren door coachend leiding te geven. Spreekt medewerkers aan op gedrag en helpt hen te ontwikkelen en tot nieuwe inzichten te komen. Is sterk in situationeel leidinggeven: weet per situatie of medewerker wat er nodig is om tot resultaat te komen.
Zichtbaar: Is benaderbaar voor medewerkers door zich op de werkvloer te begeven. Maakt de drempel tot het stellen van vragen of het melden van problemen zo laag mogelijk.
Politieke/ bestuurlijke antenne: Houdt rekening met de bestuurlijke en politieke context.

Functie eisen

tenminste 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling / Gebiedsontwikkeling.
in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende binnen het vakgebied Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling / Gebiedsontwikkeling is een vereiste.
werkervaring met veranderingstrajecten.
werkervaring als leidinggevende binnen het vakgebied Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling / Gebiedsontwikkeling binnen een gemeente.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-12-2015 22:35
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten