Adviseur Primaire Bedrijfsprocessen JGZ

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
01-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
426
Status
Gesloten
Referentie
20118268

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118268 Tijdelijke inhuur

Voor GGD Amsterdam zijn wij op zoek naar een Adviseur Primaire Bedrijfsprocessen JGZ.

Profiel organisatie

De GGD Amsterdam is de grootste en oudste geneeskundige en gezondheidsdienst van Nederland en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg. De GGD werkt met ongeveer 1200 GGD professionals, voor de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer. Bij deze gemeenten wonen in totaal ongeveer 900.000 inwoners.
De GGD Amsterdam organiseert de ziektepreventie, gezondheidsbevordering en interventies en wil gezondheidswinst boeken om bovenstaand doel te realiseren. De dienstverlening en samenwerking met de partners op dit vlak moeten aan de volgende eisen voldoen: zelfredzaamheid en aansluiting bij de beleving van idividuele burgers, brede oriëntatie op factoren die gezondheid meebepalen, inzet op sociaaleconomische factoren, samenwerken en regisseren, gezondheid inwoners op de voet volgen en signalering, toeleiding en preventie van publieke gezondheid. De GGD heeft een regionaal werkgebied. Er wordt nauw samengewerkt met alle clusters binnen de gemeente en stadsdelen. Buitengemeentelijk heeft de GGD diverse samenwerkingspartners waaronder GGZ-instellingen, scholen maatschappelijke dienstverlening, politie en justitie.

Profiel afdeling

De Afdeling Jeugdgezondheidzorg (JGZ) bestaat uit ca. 400 enthousiaste medewerkers in diverse disciplines zoals artsen, verpleegkundigen, logopedisten en heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheidszorg in een multiculturele samenleving die de grootste stad (inclusief regio) van Nederland rijk is.
Per 2015 is de JGZ organisatie als gevolg van de transitie Jeugd gewijzigd. Binnen Amsterdam zijn er per 2015 27 Ouder- en Kindteams (OKT). Deze teams zijn ontstaan uit een samenwerkingsvorm van 24 organisaties. Binnen GR Amstelland zijn er diverse JGZ locaties, deze zijn gelieerd aan de Sociale Teams van de diverse gemeenten in Amstelland. Elke JGZ locatie in Amsterdam en Amstelland is hét laagdrempelige en outreachende centrum rond opvoeden, opgroeien en preventieve gezondheidszorg voor alle ouders en jeugdigen. Vanuit het OKC in Amsterdam werken Ouder- en Kindteams. Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van deze Ouder- en Kindteams. De uitvoerende taken vinden plaats vanuit 35 over de gehele stad (inclusief regio) verspreide locaties.

Profiel opdracht

De adviseur primaire bedrijfsprocessen JGZ is projectleider van het project Optimaliseren planproces, geeft hierarchisch leiding aan de planners en stuurt de functioneel beheerders aan.
De werkzaamheden betreffen het verder optimaliseren en implementeren van het planproces JGZ, verder ontwikkelen van stuurinformatie, trekker van diverse werkgroepen t.a.v. verbetering primaire bedrijfsprocessen JGZ, coördineren van functioneel applicatiebeheer, ontwikkelingen van JGZ processen doorvoeren in de gebruikte applicaties zoals DD JGZ en Diver, JGZ vertegenwoordigen in diverse landelijke overleggen t.a.v. specifieke JGZ applicaties, borgen van key users, hierarchische aansturing planners en verder structuren van het werkpakket van de planners.

Functie eisen

 1. U beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 2. U beschikt over de volgende certificaten: Prince2 foundation, ITIL en LSS.

 3. U hebt de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan binnen de JGZ.

 4. U hebt de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met verandermanagement.

 5. U dient kennis te hebben van planprocessen en van digitaal dossier JGZ.

 6. U dient in de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar ervaring te hebben met verbeterprocessen.

 7. U dient te beschikken over een Leansixsigma certificaat.

 8. U dient de afgelopen 8 jaar minimaal 2 jaar ervaring te hebben op het gebied van Functioneel beheer.

Competenties

 • Leidinggeven, projectmanagement, analytisch vermogen, samenwerken, motiverend, oplossend vermogen, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, resultaatgericht, organisatiesensitiviteit

Deze competenties worden tijdens het matchgesprek beoordeeld.

Functie wensen

 1. U hebt minimaal een technische / bedrijfskundige HBO opleiding.

 2. U hebt in de afgelopen 8 jaar, kennis van BI tool Diver opgedaan.

 3. U hebt in de afgelopen 8 jaar, kennis opgedaan van planproces Jeugdgezondheidszorg

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

02-01-2016

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

maximaal € 100,00

Sluitingsdatum

04-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-12-2015 12:19
  Plaats
  Asch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-12-2015 12:42
  Plaats
  Doesburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten