Projectmanager P&O

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
54
Status
Gesloten

Omschrijving

Kundigheidsniveau

Medior

Aantal uren per week

36

Startdatum inzet

1-1-2016

Einddatum inzet

31-12-2016 (met optie op verlenging)

Opdrachtomschrijving
Het betreft een direct leidinggevende rol aan een team van 10 a 15 medewerkers. Het zijn medewerkers in de schalen 5 t/m 10. Zwaartepunt ligt hierbij op schalen 6 en 7.

De taken van het team bestaan uit

  • Personeelsadministratie; correcte vastlegging personeelsgegevens in de daarvoor bestemde systemen; opmaak contracten/beschikkingen etc.

  • Afhandelen van (delen van) declaratiestromen en interne controles

  • Uitreiken en administreren van faciliteiten als PSU, (parkeer)autorisaties, literatuur etc.

  • Ziekte administratie; plannen van bezoeken aan de bedrijfsarts, registratie bij interventiebureaus, begeleiding van processen richting externe arbodienst en begeleiding van managers en medewerkers B/cao

  • Opleidingsadministratie, boeken van opleidingen en het leveren van stuurinformatie op het gebied van ontwikkeling

Gevraagd
‒ De verantwoordelijke manager bezit een hoge mate van zelfstandigheid, coördinerend vermogen en is een sterke operationele bestuurder. Gericht op realiseren van kwaliteit, tijdigheid (doorlooptijden) en productiviteit. Daarnaast dient het handelen gericht te zijn op continue proces- en dienstverleningsverbetering. Daarnaast is stakeholdermanagement en het kunnen opleveren van concrete resultaten een must.
‒ Naast een brede kennis in het vakgebied, zijn sterke people management skills van belang. Enerzijds omdat het menselijk kapitaal de cruciale factor is voor het behalen van de resultaten en anderzijds ook omdat het een afdeling betreft met medewerkers die meer dan gemiddeld aandacht behoeven. Formele verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld RGL, verzuim en ontwikkelplannen ligt overigens bij de vakpool-manager (hiërarchisch verantwoordelijke).

Bovenstaand takenpakket is niet iets wat men er 'even bij doet' naast de aansturing van een 8-10 inhoudelijk HR Experts met grote diversiteit in aandachtsgebieden. Het gedifferentieerde takenpakket dient integraal te worden aangestuurd, met een sterke verwevenheid met de vakpool-manager. Deze teammanager ontlast de Lijnmanager P&O, omdat de span of attention van de lijnmanager P&O veel te groot zou worden. Processen verbeteren kost veel tijd en aandacht. Juist dit is wat de boventoon voert in de betreffende functie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten