Werkplekbeheerder met kennis van citrix

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Purmerend
Reacties
1
Bekeken
401
Status
Gesloten

Omschrijving

Context en aanleiding tot de offerteaanvraag

De gemeente Purmerend heeft het programma Het Beter Werken (HBW) ingericht. Dit programma stimuleert de organisatiecultuur, werkomgeving en bedrijfsmiddelen zodat medewerkers beter zijn toegerust om kansen te zien en te benutten. Onderdeel van dit programma wordt gevormd door het project Technische infrastructuur, dat gericht is op invoeren van de ICT-omgeving voor plaats-/tijd- en apparaat-onafhankelijk werken, ook wel genoemd Het Nieuwe Werken (HNW). Daarvoor zijn servers, werkplekken en (besturings)software ingericht. Tevens zijn de meeste applicaties gevirtualiseerd, gemigreerd of gesaneerd.

De ideale kandidaat

 • Heeft uitgebreid kennis van en ervaring met Citrix XenApp/XenDesktop omgevingen (XenApp: 2008 R2, VDI: Windows 7)). Ook is kennis van RES Workspace Manager en Windows AD beheer een vereiste.

 • Heeft bij voorkeur kennis van en ervaring in een (vergelijkbare) gemeentelijke ICT omgeving. Kennis van gemeentelijke applicaties is een pré;

 • Is in staat om zelfstandig te werken en kan goed samenwerken in een team;

 • Is stressbestendig;

 • Heeft goede communicatieve vaardigheden;

 • Is een prettige collega;

 • Kennis van TOPdesk is een pré.

Opdrachtformulering
Het leveren van één werkplekbeheerder, voor 5 dagen per week, gedurende 3 maanden met de intentie om de samenwerking te verlengen. Indien mogelijk, zou de kandidaat nog in december kunnen aanvangen en zullen er afspraken gemaakt worden over de periode rond de Kerst en Nieuwjaar.

De kandidaat zal meewerken in het team als allround werkplekbeheerder. Ook zal hij/zij meedraaien op het servicepunt, waar telefonisch, fysiek en per mail meldingen binnenkomen, die ingevoerd moeten worden in Topdesk.

Locatie

Purmerend

Duur

3 maanden (+optie op verlenging)

Start

ZSM

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-12-2015 09:52
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten