Sharepoint consultant

Opdrachtgever
Magno IT Recruitment B.V.
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
zuiden provincie Drenthe
Reacties
1
Bekeken
390
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn momenteel opzoek naar een Sharepoint consultant voor de functionele inrichting voor onze klant in het zuiden van de provincie Drenthe.

Profiel
Een ervaren consultant voor de functionele inrichting. Het vertalen van de techniek naar een functioneel ontwerp. Je hoeft hierbij niet te programmeren, want het bedrijf wil zo veel mogelijk out of the box implementeren.

Werkzaamheden
Primaire aandachts punt is het toevoegen van de huisstijl en sjablonen/richtlijnen voor, workflows inrichting document management en vergaderfunctionaliteit etc. Dit kan zowel in een on premisses of cloud oplossing gedaan worden (nog te besluiten).

Het project zal van start gaan in Q1 2016, waarbij de eerste oplevering/fase 1 gepland staat voor in de zomer. Je zult in eerste instantie een 3 maanden contract krijgen met optie op verlenging.

Wanneer je geïnteresseerd bent, ontvang ik graag je cv en contactgegevens, zodat wij de vacature telefonisch verder kunnen bespreken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-12-2015 09:36
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten