Hands on Key Account manager

Freelancer
The Green Energy Company BV
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
1.000 - 3.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten
Referentie
Hands on Key Account manager bui

Omschrijving

Voor de buitendienst zijn wij op zoek naar een zelfstandige hands on Key account manager m/v die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een branche die continue in ontwikkeling is? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou.

The Green Energy Company is een succesvol bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, levering en installatie van hoogwaardige en energiezuinige LED-verlichting. Wij richten ons op de B2B markt. Tot onze huidige klanten behoren o.a. PepsiCo, AMC, de Vrije Universiteit, British Telecom (BT), Perry Sport, Fit For Free, Bosch, Telegraaf Media Groep, Hogeschool Utrecht, Hogeschool in Holland en Triodos Bank.

Als Key account manager buitendienst ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe relaties binnen de groot zakelijke markt of/en MKB+. Je managet het gehele verkoopproces, vanaf lead tot en met het sluiten van de deal. Je bent een echte sales dier en vindt het een uitdaging om je kennis omtrent de ontwikkelingen in de markt bij te houden. Affiniteit met de branche is een pré en een aantal jaren aantoonbare succesvolle verkoopervaring een absolute must.

Deze opdracht is fulltime of parttime (minimaal 3 dagen) in te vullen en is voor de duur van minimaal 12 maanden.

Enthousiast geworden en denk je dat je een goede match bent? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV (met foto).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten