P&O-adviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Oosterhout
Reacties
1
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
BCRWB13746

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Het werk
Het werk van de P&O-adviseur in de gemeente Oosterhout is gericht op het bevorderen van ondernemerschap, flexibiliteit, en ontwikkeling van onze medewerkers. Als P&O-adviseur ben je sparringpartner van het lijnmanagement o.a. op het gebied van in-, door- en uitstroom, inzetbaarheid, inrichting van de afdeling, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Je hebt je eigen account. Vanuit je expertise denk je actief mee om processen binnen de organisatie verder te verbeteren en ontzorg je het lijnmanagement. Ook lever je een bijdrage aan de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid.

Wie ben jij
Je hebt hart voor werken in een politieke organisatie die midden in de Oosterhoutse samenleving staat. Je bent een adviseur pur sang! Dat betekent dat je vooral betrokken, servicegericht en overtuigend bent. Je weet van aanpakken en bent gericht op resultaat. Je kunt omgaan met dilemma’s op het gebied van organisatie versus individueel belang en politieke gevoeligheid versus bedrijfsvoering. Je hebt gemeentelijke ervaring en beschikt over kennis van en ervaring met gemeentelijke rechtspositieregelingen (CAR/UWO). Je beschikt over een relevante HBO-opleiding en HBO-werk- en denkniveau. Je hebt relevante kennis van de onderscheiden P&Obeleidsterreinen. Daarnaast ben je ook een aanvulling op ons team P&O. Je hebt originele en frisse ideeën, durft buiten kaders te denken en hebt een externe gerichtheid.

Startdatum 14-12-2015
Einddatum 30-4-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 24

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    03-12-2015 16:27
    Plaats
    's-Hertogenbosch

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten