System Engineer

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
372
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

3 maanden

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Apeldoorn

Uren per week

32 uur

Branche/Klant

Overheid/Belastingdienst

Werkzaamheden
System Engineer Microsoft SQL Server S10 a 11

Concrete opdrachtomschrijving

Bij de Belastingdienst is alles een slagje groter. Miljoenen mensen doen hun aangifte digitaal en vinden het volkomen normaal dat wij vast hun gegevens klaarzetten zodat het invullen snel en makkelijk kan.
Jij zorgt er voor dat de database-infrastructuur optimaal is ingericht voor zeer veel verschillende soorten primaire processen, waarbij ook ondernemend Nederland op jouw expertise en vakmanschap leunt.

Als System Engineer Microsoft SQL Server kan je je dagelijks focussen op het ontwerpen , realiseren en testen van de infrastructuur die voor Microsoft SQL Server databases nodig is. Bij deze opdracht komt veel onderzoek, scripting, (bouw)testen en documentatie kijken. Je speelt een belangrijke rol in het realiseren van enterprise-oplossingen. Qua development methode wordt er met scrum gewerkt, we verwachten van je dat je breed inzetbaar bent. In de komende scrum sprints zijn er o.a. een aantal bouw opdrachten waarop je ingezet zal worden. Ter aanvulling: de werkzaamheden betreffen dus niet het beheer van de databases, dat is bij een andere afdeling belegd.

Bijzonderheden

Het team DBMS Decentraal verzorgt het lifecyclemanagement en het generiek beheer van de Midrange databasemanagementsystemen (DBMS) DB2, Oracle, Sybase en Microsoft SQL Server. We werken op het snijvlak van operating systemen en applicaties. Belangrijke aspecten hierbij zijn databasehosting, aansluitvoorwaarden, business continuity management, quality of service en security. Voor het realiseren van de architectuurdoelstellingen voeren we continu meerdere opdrachten uit, variërend van onderzoeksopdrachten tot het realiseren en implementeren van major DBMS-versies en bijbehorende beheertooling. Op het Windows-platform werken we onder andere met PowerShell en op het Unix-platform met KornShell. De komende jaren staan er op het gebied van databases meerdere innoverende opdrachten gepland, denk bijvoorbeeld aan DBMS als een service (DBaaS), database clustering, private cloud ready en verbeteringen op het gebied van enterprise beheer. Het team bestaat momenteel uit 16 medewerkers.

Opleiding

· Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van (technische) informatica.

Kennis

· Goede kennis van SQL 2012 en 2014 op windows platformen aantoonbaar door een MCSA SQL Server 2012 of MCSE Data Platform certificering.
· Kennis van Windows server is een vereiste
· Kennis van een tweede type database (DB2 luw, Oracle of Sybase) is in het kader van brede inzetbaarheid een pre.
· Kennis van en ervaring met scrum is een pre.

Ervaring

· (Ruime) ervaring met het programmeren met Powershell
· Ervaring met AlwaysOn
· Ervaring met het leveren van Microsoft SQL Server-infrastructuur is een pre
· Ervaring met testen is een pre.
· Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Vaardigheden

· Besluitvaardig.
· Klantgericht.
· Zorgt voor kwaliteit
· Durf
· Creatief
· Nauwkeurig

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten