SAP HCM Consultant

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Leiden
Reacties
0
Bekeken
478
Status
Gesloten
Referentie
ELMJ00914

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers, in de regio Leiden, zijn wij op zoek naar een SAP HCM Consultant

Functieomschrijving SAP HCM Consultant

Je bent eindverantwoordelijk voor de ontwikkelingen en beheer van het SAP HR systeem van de organisatie. Je realiseert en documenteert de functionele ontwerpen van maatwerkaanpassingen in SAP, zoals interfaces, rapportages, user-exits en formulieren. Vervolgens zorg je voor de acceptatie van de gekozen oplossingen binnen de organisatie.

Tijdens dit proces communiceer je met de klant over de inhoud en het proces. Je bent aanspreekpunt voor incidenten, problemen en changes op het vlak van SAP HR. Je zoekt deze uit en biedt een oplossing. Je communiceert tijdig en duidelijk over de status van changes en incidenten richting de organisatie. Continuïteit van de SAP HR-diensten is jouw primaire zorg. Je participeert in SAP gerelateerde projecten en bent gewend om op projectmatige wijze te werken.

Je werkt binnen het Business Application Services (BAS) team, welke zich met name richt op het SAP applicatie- & wijzigingsbeheer van alle SAP bedrijfsapplicaties, maar voor deze functie voornamelijk binnen HR Services.

Functie eisen

-SAP HCM, ECC6.0
-PA, OM, time must
-Payroll, Portal (ESS/MSS) pré

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten