Java Ontwikkelaar

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
BCNS14212

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Wie we zoeken
IT zit in het hart van de NS. Zonder IT rijden er geen treinen meer, kunnen we geen reisinformatie geven en zelfs geen kopjes koffie meer verkopen. Om onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we bij NS hebben veel mooie, grote en innovatieve IT projecten lopen.

Reisinformatie is voor de reiziger een cruciaal product. Bij het InfoPlus ontwikkelteam wordt volgens de Agile/Scrum methode ontwikkeld.

We zoeken een enthousiaste en proactieve Java EE ontwikkelaar, die zich als een vis in het water voelt, in een dergelijke complexe omgeving.

Hier ga je werken
IT-Operations is onderdeel van de NS Groep. Hierbinnen houdt NS Reizigers (NSR) zich bezig met “alles wat met het rijden van treinen en het faciliteren van de klant te maken heeft”. Op een gemiddelde werkdag maken meer dan één miljoen klanten per dag gebruik van de diensten en reizen met de treinen van NSR. NS Reizigers streeft ernaar om: de treinen op tijd te laten rijden, te zorgen voor voldoende en comfortabel materieel, goede service en informatie te verstrekken, en zorg te dragen voor adequate opvang bij verstoringen.

Het InfoPlus ontwikkelteam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software applicaties van het centrale reisinformatie systeem. Deze applicaties, InfoPlus genoemd, verzorgen de omroep en reisinformatie op alle stations van Nederland en worden op termijn de bron achter vele systemen als de NS app, website, systemen voor personeel en informatieschermen in de treinen.

Het centrale systeem bestaat uit een aantal applicaties, die gebruik maken van Redhat, Oracle DB en Oracle Weblogic. InfoPlus is een “near real-time” hoog beschikbaar systeem in een gedistribueerde, concurrent, multi-tasking omgeving.

Op dit moment werken we aan een groot aantal projecten om de reisinformatie verder te ontwikkelen. Het ontwikkelteam bestaat uit 32 mensen, waaronder 3 scrum teams, een team van analisten en een integratie team.

Minimale functie eisen
Afgeronde HBO opleiding;
Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met JEE (Java Enterprise Edition, specifiek met JMS, EJB, JPA, JAXB, JTA, JSP en servlets), Java 6, Spring, Hibernate, XML/XSD, SQL, Mockito, JodaTime, Junit, Eclipse, Linux, Windows omgeving.
Ervaring met geautomatiseerd testen
Ervaring met build systems (bij voorkeur Jenkins)
Ervaring met tools als GIT, Maven, Jira, Nexus
Ervaring met Agile/Scrum

Wenselijke kennis en ervaring
Scrum certificaten
Ervaring met het werken in een grote en complexe organisatie
Ervaring met Angular JS
Een of meerdere certificaten OCJP, OCEA, OCBCD, OCWCD
Ervaring met Oracle Weblogic
Ervaring met automatische testtools als IBM RFT, Cucumber, Fitnesse en/of Selenium

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties
Samenwerken in eenscrum team
Klantgericht en dienstverlenend
Niet bang om te vragen

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft ervaring met werken in een scrum team
Kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met JAVA EE
Kandidaat heeft afgeronde HBO opleiding
Kandidaat is per direct beschikbaar
Kandidaat is SCJP gecertificeerd

Startdatum 4-1-2016
Einddatum 30-6-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten