Systeem Integrator sluizen programma

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
729
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

asap

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja (langdurig, optie op tot 2023)

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

07-12-2015 om 09:00 uur

Opdrachtomschrijving

Je in deze functie het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en een serieuze gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied. Je adviseert tijdens alle fasen van het project gevraagd en ongevraagd aan de projectorganisatie over onderwerpen met betrekking tot de integrale functionaliteit/kwaliteit van het aan te leggen en onderhouden systeem.

Jouw uitdaging voor de projecten ligt in het realiseren van multidisciplinaire systemen. Je brengt verschillende disciplines en belangen samen in een blue print voor de architectuur; een architectuur die past in de TOP (techniek, organisatie en processen) van Rijkswaterstaat. Jij maakt de integratie van de techniek met de organisatie en de processen mogelijk.

Als systeemintegrator verzorg je de visie en outline voor het integrale ontwerp. Daarna houd je het overzicht en bewaak je de kwaliteit van de uitwerking. Een belangrijk aspect hierin is validatie en verificatie van de uitwerking van het ontwerp en de gesprekken hierover met de (project)organisatie en opdrachtnemer(s) van de projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het integrale ontwerp en neemt beslissingen over het geheel en indien noodzakelijk ook over belangrijke technische details.

Tot slot maak je gebruik van landelijke kaders en wet- en regelgeving.

Functie eisen

 • Opleidingsrichting Industriele Automatisering en/of Elektrotechniek;

 • Werkervaring, minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen, realiseren en werkend opleveren van complexe integrale systemen binnen multidisciplinaire projecten, bij voorkeur in het publieke domein;

 • Expertise op het terrein van integrale systeemontwikkeling in de lifecycle (van ontwikkeling tot en met beheer en onderhoud) inclusief de samenhang tussen processen, organisaties en de daar bijbehorende techniek;

 • Kennis en ervaring met integrale systeemontwikkeling in de lifecycle van veiligheidgerelateerde systemen;

 • Kennis en ervaring met Systems Engineering (ISO), TOGAF architectuur proces, Archimate architectuur taal, overige object georiĆ«nteerde en gestructureerde modelleringsmethoden en bijbehorende (integrale) tooling;

 • Kennis en ervaring met bediening/ besturing van bij voorkeur natte kunstwerken, Tunnel Technische Installaties en beweegbare bruggen;

 • Kennis en ervaring met renovatie van bestaande objecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-12-2015 09:01
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten