Senior .NET Developer

Intermediair
Hays
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
600
Op locatie
Antwerpen
Reacties
1
Bekeken
302
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant, actief in de mediasector is Hays IT Contracting op zoek naar een Senior .NET Developer met een uitgebreide kennis van HTML5 en JavaScript voor een opdracht van 6 maanden in Antwerpen.

 • >4 jaar ervaring in .NET (C#, ADO.NET, ASP.NET (MVC) en WCF)

 • Ervaring in full life-cycle development

 • HTML5, JavaScript, jQuery

Als de Senior .NET developer vervoeg je het team en zal je helpen bij de uitbouw van de web applicatie voor de sites, gebruik makend van de nieuwste tools en technieken. Je creƫert complexe applicaties, bouwt kwalitatieve code, steeds met oog voor de business waarde. Je zal ook een proactieve coach/mentor voor de andere ontwikkelaars binnen het team zijn.

Hays IT Contracting is op zoek naar een developer met meer dan 4 jaar ontwikkelervaring in .NET, inclusief C#, ADO.NET, ASP.NET (MVC) en WCF. Je beschikt over een uitgebreide kennis van web standaarden zoals HTML5, JavaScript, jQuery, en je hebt bij voorkeur een algemene kennis van loC, TDD en SOA. Je hebt ervaring in analyse, design, coderen en implementatie van op maat gemaakte object georiƫnteerde applicaties, inclusief uitgebreide kennis van design patronen. Het is gezien als een plus als je kennis hebt van refactoring en build management en reeds ervaring hebt in full life-cycle development. Daarbovenop ben je ook bekend met relational databases, bij voorkeur SQL server en NOSQL databases.

Ben jij de Senior .NET Developer die deze opdracht wel aankan? Contacteer Hays IT Contracting dan vandaag nog!

Contact: Sanne Van Broeck

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-12-2015 12:06
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten