SAP FICO Consultant

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
301
Status
Gesloten
Referentie
30151524

Omschrijving

Taak

Binnen het competence center Corporate ICT ben je als SAP FICO Consultant verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten en functioneel beheren van de financiële modules van SAP (FI, CO, PS en IM).

Je activiteiten zijn er op gericht om de gewenste informatiebehoefte van de klant te doorgronden en te vertalen naar gerichte ICT oplossingen die passen binnen de strategie en het beleid van het bedrijf.

Binnen de aan jou toegewezen aandachtsgebieden functioneer je als intermediair tussen de interne klanten en externe leveranciers en zorg je er voor dat de processen zo efficiënt en adequaat mogelijk worden ondersteund. In overleg met de interne klant/opdrachtgever formuleer je de projectdoelstellingen (functioneel ontwerp) en stel je een projectplan op. Je begeleidt realisatie van projecten, levert waar nodig functionele ondersteuning en rapporteert over de voortgang.

Je voert de customizing van systemen uit, test eventuele wijzigingen van inrichting en programmatuur en stelt de gebruikershandleidingen op. Verder verzorg je de dagelijkse ondersteuning en advisering van (SAP) gebruikers en voer je dagelijkse beheerswerkzaamheden uit.

Je houdt pro actief de ontwikkelingen bij op de functionele gebieden, vormt je op basis hiervan een visie op de aan jou toegewezen expertisegebieden en draagt deze actief uit.

Eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau en hebt goede kennis van financiële processen.

Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring als SAP FICO consultant.

Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde analytische- en communicatieve vaardigheden en ben je fulltime beschikbaar.

Competenties
Resultaatgerichtheid: je houdt de (gewenste) doelen en resultaten helder voor ogen en zoekt voortdurend naar mogelijkheden tot verbetering van (eigen) werkmethoden en zorgt er voor dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Samenwerken: Je werkt goed samen met de verschillende belanghebbenden en staat open voor ideeën en adviezen van anderen.

Klantgerichtheid: Je luistert naar je klanten en weet hun wensen te vertalen in oplossingen en neemt persoonlijke verantwoordelijkheid om deze ook daadwerkelijk te implementeren.
Initiatief; je signaleert kansen, mogelijkheden en bedreigingen, neemt daarop gericht actie door het formuleren van verbetervoorstellen.

Probleemoplossend vermogen: Je lost problemen in essentie op door vraagstukken uiteen te rafelen, systematisch te bekijken en te beoordelen en om de gekozen oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren.

Plannen en organiseren: Je brengt structuur aan in het uit te voeren werk gericht op efficiënte inzet van mensen en middelen en stuurt bij wijzigende inzichten en omstandigheden bij of treft maatregelen om orde op zaken te stellen.

Onafhankelijkheid; je komt zelfstandig tot een oordeel of mening zonder je te laten beïnvloeden door de mening van anderen, spreekt deze expliciet uit en neemt verantwoorde risico’s op het eigen aandachtsgebied.

Overtuigingskracht; je weet anderen te overtuigen van een bepaald standpunt gericht op het verkrijgen van instemming en berekent daarbij de impact van eigen woorden of acties.

Wensen

Kennis van logistieke processen en SAP (SAP MM en Ariba)

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor maandag 14 december 16:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    04-12-2015 10:10
    Plaats
    Heerde

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten