Dispatcher Energie

Intermediair
Source Automation BV
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
551
Status
Gesloten
Referentie
PJ007

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Start

z.s.m.

Duur

3 maanden +

Locatie

Amsterdam

Inzet

38 uur

Tarief

Open

Deadline: Maandag 7 december om 16:00 uur

 • CV in MS Word

 • Motivatie op naam

 • Beschikbaarheid & Vakantieplanning

Als Dispatcher Energie werk je in de dynamische wereld van de beursvloer van onze klant en ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van de energie centrales van onze klant. Je ontwikkelt jouw technische en commerciële capaciteiten in deze functie maximaal!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de economische optimalisatie en aansturing van het Vattenfall asset portfolio dat bestaat uit een kolencentrale, gascentrales en wind parken. Je zoekt proactief naar marktkansen in de Intraday markt samen met het Intraday Trading team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de beoogde productieplanning. Ook houd je contact met de centrales en netbeheerders over de productieplanning , technische beperkingen en de levering van regelproducten voor netondersteuning. Bij het ontstaan van technische beperkingen, zoals uitval van een centrale, zorg je voor een oplossing. Tevens ondersteun je tijdens dagdiensten diverse projecten, waaronder verbetering van processen en ontwikkeling van nieuwe business. Je bent bereid om te werken in ploegen, ook tijdens nachten en in het weekend.

Wat hebben we nodig?
Als Dispatcher Energie heb je

 • een relevante Hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur technisch

 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring

 • ervaring met asset optimalisatie en / of energie opwekking is een sterke pré

 • goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Je bent commercieel ingesteld en je vindt proactief mogelijkheden om de waarde van de productiemiddelen te maximaliseren. Als probleemoplosser met goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om goed te werken onder druk. Je bent in staat om te werken in een omgeving die sterk afhankelijk is van IT-infrastructuur.

De afdeling
Dispatch NL is verantwoordelijk voor de economische optimalisatie en aansturing van kolen centrale, gas centrales en wind parken in Nederland, en windparken in Groot-Brittannië. Het team speelt een belangrijke rol in het nemen van commerciële inzetbeslissingen van de centrales samen met het Intraday Trading team. Het optimaliseren en uitvoeren van de productieplanning gaat 24/7 door. Daarbij is Dispatch continue in contact met de productiecentrales over het productieplan en voor het verkrijgen van de laatste informatie over beschikbaarheden, technische restricties en warmtelevering. Ook leveren we Ancillary Services, regelproducten om het net te stabiliseren. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het balanceren van het interne Vattenfall asset portfolio. Dispatch NL is onderdeel van de businessunit Asset Optimisation.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-12-2015 10:38
  Plaats
  Wilnis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten