Senior Werkvoorbereider Wegenbouw

Intermediair
FlexAmbt
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
365
Status
Gesloten

Omschrijving

De afdeling Uitvoering Werken van de Provincie Gelderland is ondermeer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructieprojecten van de provincie op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud. De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken en Regiotaxi (ABGR). In totaal telt de afdeling momenteel circa 80 medewerkers. Een deel van de werkzaamheden wordt door uitbesteding gerealiseerd.

ORW verzorgt de uitwerking en de uitvoering van de wegenbouwprojecten. De medewerkers van ORW maken ontwerpen, contracten (bestekken) en begeleiden de uitvoering van de wegenbouwprojecten.

Deze offerteaanvraag betreft de inzet van een (1) senior werkvoorbereider voor de in deze aanvraag beschreven activiteiten en maatregelen vanaf 1 maart 2016 tot en met 31 december 2016, met de mogelijkheid van verlenging van de termijn voor de duur van maximaal twee (2) maal zes (6) maanden voor 32 - 40 uren per week.

Je werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team ORW, die gevestigd is in het gebouw Marktstate in Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Senior Werkvoorbereider

Verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van civiel-technische projecten na goedkeuring Definitief Ontwerp. Het betreft hier o.a bestek, tekeningen en het (technisch) overleg met betrokken partijen;
Draagt zorg voor een goede voorbereiding, afstemming en communicatie van de tijdelijke verkeersmaatregelen;
Draagt zorg voor een goede communicatie van de werkzaamheden naar derden;
Overlegt indien nodig met belanghebbenden (o.a. bewoners).

De werkzaamheden zijn onderdeel van het proces “voorbereiden van wegenbouw projecten vanaf definitief ontwerp tot aan de aanbesteding”. De bijbehorende produkten die hierbij geleverd worden zijn:
o Bestekstekeningen
o Werktekeningen
o Ontwerptekeningen
o RAW- bestek
o Besteksraming

De tekeningen dienen te voldoen aan de provinciale richtlijnen voor autocad-tekeningen en het bestek dient te voldoen aan de provinciale leidraad voor besteksoplossingen. Bestekken moeten worden opgesteld overeenkomstig de RAW-systematiek. Werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd onder aansturing van een projectleider Wegenbouw.

In voorkomende gevallen levert de senior werkvoorbereider een bijdrage aan de contractvorming van UAV-gc projecten.

Kandidaat omschrijving

Wij zoeken een senior Werkvoorbereider die voldoet aan het volgende profiel

een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en relevante werkervaring;
minimaal 5 jaar relevante werkervaring (opgedaan in de periode 2005 - 2015) met het maken van bestektekeningen in Autocad;
minimaal 5 jaar relevante werkervaring (opgedaan in de periode 2005 - 2015) met het zelfstandig schrijven van RAW bestekken;
bij voorkeur ervaring met zelfstandige werkvoorbereiding van meerdere provinciale wegenbouwprojecten binnen en buiten de bebouwde kom (N-wegen) inzake asfaltonderhoud en grotere reconstructies van kruisingen;
bij voorkeur ervaring met werken in projectteams vanuit de functie van senior werkvoorbereider;
kennis van en ervaring met (de voorbereiding van) UAV-gc contracten is een pré;
een resultaatgerichte en zelfstandige houding en een pro-actieve en klantgerichte instelling.

De kandidaat is een stevige persoonlijkheid die verstand heeft van de inhoud van een GWW-project en echte kennis en ervaring heeft met complexe werkvoorbereiding. Daarnaast is de kandidaat klantvriendelijk, oplossingsgericht en correct binnen zijn verantwoordelijkheden. Kandidaat heeft gevoel voor de taak- en verantwoordelijkheidsverdeling binnen de organisatie en is flexibel in zijn/haar inzet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten