Transaction Officer - A

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rabobank International, Corporate Banking Services (CBS) Loans administration is op zoek naar een fulltime Specialist voor de Loans en fee administratie op de afdeling Loans & Services.

Onze organisatie
Rabobank International is de internationale zakenbank (corporate en investment) van de Rabobank Groep met onder meer specifieke aandacht voor de voedings- en agribusinesssector. De activiteiten van Rabobank International variƫren van advisering bij fusies en overnames tot aandelentransacties, kredietverlening en het verzorgen van bijzondere financieringsconstructies.

Onze afdeling
CBS is de service afdeling voor de grootzakelijke klanten van Rabobank Nederland en Rabobank International op het gebied van leningen, faciliteiten en betalingsverkeer. Wij bedienen de top van de (inter)nationaal bekende ondernemingen. Onze klanten zijn veeleisend en verlangen een servicegraad van een zeer hoog niveau. CBS werkt nauw samen met de klantverantwoordelijke accountmanagers en is direct betrokken bij het implementeren van nieuwe klanten en nieuwe vormen van dienstverlening voor bestaande klanten. CBS bestaat uit een 4-tal operationele afdelingen: Loans & facility administration, de Agency Desk, International Trade Services en International Cash Management. Daarnaast is er binnen Global Operations een ondersteunende afdeling, te weten: Business Management Operations.

Loans & Services is een afdeling met circa 20 enthousiaste medewerkers waarbinnen, leningen, en fees (provisies) worden geadministreerd en daarnaast een afdeling investigations die zich bezig houdt met het beheer.

De afdeling bestaat uit 3 teams die elk hun eigen specifieke aandachtsgebied hebben.

Investigations

Investigations houdt zich bezig met het beheer van de rekeningen en het oplossen van openstaande bedragen voortkomend uit het leningen en fee proces.

Loans Administration

De leningen worden geadministreerd door de medewerkers binnen dit team. Het betreft zowel bilaterale leningen als ook syndicaats financieringen, veelal omvangrijke leningen met complexe condities.

Fees
Na ondertekening van de kredietdocumentatie dienen de voorwaarden en condities van een kredietfaciliteit te worden vastgelegd in diverse systemen. De provisieadministratie met betrekking tot financieringen is belegd binnen dit team.

Wat houdt de functie in?

Als Specialist voor de Loans en Fees administratie ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor de juiste, tijdelijke en volledige verwerking van veelal complexe Loans constructies en fee gegevens in de geavanceerde systemen.

Je onderhoudt contacten met collega's van diverse afdelingen binnen de bank (Commercie, Finance, Kredietbeheer) maar ook met andere banken die betrokken zijn bij een financiering en met klanten op het gebied van provisieafrekening. Je bent een echte teamspeler. Je bent accuraat, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. Samen streef je naar een perfecte kwaliteit met een optimale effectiviteit. Je hebt een flexibele instelling en zeker geen negen tot vijf mentaliteit. Je kunt logisch denken en doorgrondt snel complexe constructies. Naast de Faciliteiten en Fee administratie sta je open voor multiskilling zodat je op termijn allround inzetbaar kunt zijn op de afdeling

Profiel

MBO / HBO met werkervaring
Kennis op het gebied van zakelijke kredietverlening en betalingsverkeer (binnenlands & buitenlands)
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Goede kennis van ICT systemen Windows (Internet and Office) applications

Belangrijk is: Portugees/Spaanse taalkennis

Werken in avond shift tot 20.00 uur. Dit houdt in dat de kandidaat 1 of 2 avonden in de week tot 20.00 uur moet werken.
Mogelijk in 2016 wordt dit tot 22.00 uur.

Competenties

 • Kwaliteitsgerichtheid

 • Initiatief

 • Analytisch

 • Overtuigingskracht

 • Resultaatgericht

 • Klantfocus

Standplaats Utrecht

vereiste Profiel

 • Basis opleiding Security Awareness (SOE765_1109) ; vereist per 15-11-2011*

 • Medewerkers integriteit (TOE011EL141) ; vereist per 01-07-2014*

 • Privacy Awareness (TOE001EL133) ; vereist per 01-07-2014

 • Privacy Follow-up Klantcontact (TOE008EL134) ; vereist per 01-01-2015

Start opdracht

21-12-2015

Eind opdracht

30-04-2016

Uren per week

36

Reageren kan tot 6-12-2015 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten