Werkvoorbereider Wegenbouw (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
278
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-03-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-40

Sluitingsdatum

30-12-2015 om 17:00 uur

Je werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team ORW, die gevestigd is in het gebouw Marktstate in Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Senior Werkvoorbereider

Verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van civiel-technische projecten na goedkeuring Definitief Ontwerp. Het betreft hier o.a bestek, tekeningen en het (technisch) overleg met betrokken partijen;
Draagt zorg voor een goede voorbereiding, afstemming en communicatie van de tijdelijke verkeersmaatregelen;
Draagt zorg voor een goede communicatie van de werkzaamheden naar derden;
Overlegt indien nodig met belanghebbenden (o.a. bewoners).
De werkzaamheden zijn onderdeel van het proces “voorbereiden van wegenbouw projecten vanaf definitief ontwerp tot aan de aanbesteding”. De bijbehorende produkten die hierbij geleverd worden zijn:
o Bestekstekeningen
o Werktekeningen
o Ontwerptekeningen
o RAW- bestek
o Besteksraming

De tekeningen dienen te voldoen aan de provinciale richtlijnen voor autocad-tekeningen en het bestek dient te voldoen aan de provinciale leidraad voor besteksoplossingen. Bestekken moeten worden opgesteld overeenkomstig de RAW-systematiek. Werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd onder aansturing van een projectleider Wegenbouw.

In voorkomende gevallen levert de senior werkvoorbereider een bijdrage aan de contractvorming van UAV-gc projecten.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau is een vereiste; verkregen door:

  • een afgeronde opleiding HTS weg- en waterbouw of vergelijkbaar (afgerond met diploma) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring,

  • een afgeronde opleiding MTS weg- en waterbouw of vergelijkbaar (afgerond met diploma) en minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

minimaal 5 jaar relevante werkervaring (opgedaan in de periode 2005 - 2015) met het maken van bestektekeningen in Autocad. Bij de beoordeling van de relevantie spelen omvang, complexiteit en type projecten een belangrijke rol.
minimaal 5 jaar relevante werkervaring (opgedaan in de periode 2005 - 2015) met het zelfstandig schrijven van RAW bestekken. Bij de beoordeling van de relevantie spelen omvang, complexiteit en type projecten een belangrijke rol.
een resultaatgerichte en zelfstandige houding.
een pro-actieve en klantgerichte instelling.

Wensen

ervaring met zelfstandige werkvoorbereiding van meerdere provinciale wegenbouwprojecten binnen en buiten de bebouwde kom (N-wegen) inzake asfaltonderhoud en grotere reconstructies van kruisingen.
ervaring met werken in projectteams vanuit de functie van senior werkvoorbereider.
kennis van en ervaring met (de voorbereiding van) UAV-gc contracten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten