beheerder - TAB UNIX/Linux D

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten
Referentie
Avl1203-br3

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Op deze aanvraag gelden speciale inwerkcondities en BYOD (Bring Your Own Device). Alle externen moeten dan hun eigen laptop meenemen. Voor deze aanvraag geldt deze nieuwe regel ook.
Zodra we over meer inhoudelijke informatie beschikken zullen we jullie verder informeren.

Inhoud van de functie (Doelstelling van de functie/ omgeving waar de kandidaat komt te werken)
De rol van Linux (AIX/Unix) Applicatiebeheerder in de keten Financieren biedt een boeiende mix van beheer- en projectwerkzaamheden. Dit betekent dat je enerzijds verantwoordelijk bent voor de continuïteit van de IT-keten waarin je werkt en anderzijds participeert in het vernieuwen van die keten. Je bent de bruggenbouwer tussen continuïteit en ontwikkeling. Je borgt de randvoorwaarden en middelen om het beheer zo in te richten dat we onze missie “wij laten klanten ongestoord Financieren” ook op de langere termijn waar maken.
Er wordt Agile/Scrum gewerkt, met de ambitie om in 2016 richting DevOps werkwijze door te ontwikkelen.

Wij vragen

Je bent communicatief sterk en zelforganiserend in de samenwerking met collega applicatiebeheerders, projectmanagers, product owners, infrastructuur specialisten, ontwikkelaars en gebruikers. Zo zorg je ervoor dat de keten volgens de afgesproken doelstellingen beschikbaar is en blijft.

Jouw taken bestaan o.a. uit

 • Beheer en onderhoud van de Linux (AIX/Unix) data warehousing applicatie(s), Oracle databases, koppelingen en andere compontenten in de ICT keten. Coördinatie van dergelijke werkzaamheden die in ‘jouw’ ICT-keten vallen worden uitgevoerd door specialisten van andere afdelingen;

 • Toevoeging IDQ

 • Bewaken van de beschikbaarheid en performance en van de ICT–keten, middels ketenmonitoring, problem-analyses, capacity management en dergelijke;

 • Vroegtijdig bespreken van de beheerrequirements binnen het project en borgen dat de op te leveren releases hieraan voldoen;

 • Uitvoeren van o.a. acceptatietesten en implementatie van changes en releases. Daarbij ook adviseren aan de projectboard ten aanzien van de besluitvorming;

 • Regie voeren over, en de uitvoering van ITIL processen van 'jouw' applicaties/ ICT ketens (incident, problem, change, business continuity management, etc.);

 • Verzorgen van communicatie hierover en aanhaken van betrokken collega’s;

 • Continu verbeteren: je bent voortdurend op zoek naar zaken die de IT-keten voor de klant beter maken. Je doet dit proactief en je hebt impact en ambitie om de verbetering ook daadwerkelijk ingevoerd te krijgen;

 • Onderhouden van relaties met als doel het continue verbeteren van je dienstverlening;

Kenmerkend voor de omgeving waar je komt te werken is de hoge eis die gesteld wordt aan de kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Dat betekent dat je van ons alle middelen toegereikt krijgt die daarvoor nodig zijn; wij hebben de applicaties in eigen beheer, werken met de laatste versies van IT producten. Je werkt binnen een team van gedreven professionals die het beste uit zichzelf halen en samen blijven kijken naar wat er beter kan.

De functie omvat functionele én technische applicatieverantwoordelijkheid voor data warehousing applicatie(s) en toevoeging IDQ. Zowel in Operations, als in Development. Je draagt actief bij aan de veranderingen die deze ICT ketens ondergaan. Als applicatiebeheerder maak jij het mede mogelijk dat particuliere en zakelijke klanten van Rabobank hun financiering bij Rabobank kunnen regelen. 24x7 online of in persoonlijk contact met onze financiële adviseurs.

Onze afdeling
De afdeling Continuïteit Financieren maakt onderdeel uit van het Domein Financieren. Zij is verantwoordelijk voor de IT ketens van de diensten die Rabobank aan haar klanten levert; online en via de adviseurs bij lokale banken. Zo levert Financieren de IT-ketens voor hypothecaire leningen en voor zakelijke financieringen. Financieren verzorgt de 2e en 3e lijns support op de Financieren applicaties en voert tevens de regie over de koppelingen, middleware en infrastructuur die door andere afdelingen van IT-Operations, of door externe leveranciers worden geleverd. Om te komen tot een robuuste en goed beheerbare IT-keten, is Financieren intensief betrokken in de IT development programma’s.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)
Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:
 Communicatiekracht
 Resultaten realiseren
 Organiseren en monitoren
 Initiëren van verbeteringen?

Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Powershell

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)

 • Aantoonbare werkervaring binnen een complexe IT omgeving met technisch en/of functioneel applicatiebeheerkennis:

o Kennis Linux (AIX/Unix) omgeving is een pre;
o Database kennis (Oracle & DB/2) is een pre;
o Kornshel/Perl scripting kennis;

 • Ervaring met (intern) klantcontact en procesgericht werken;

 • Kennis van werken volgens ITIL, Agile (SCRUM) of DevOps;

 • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk.

Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld)

 • Senioriteit

 • Sterk inhoudelijk

 • Communicatief vaardig

Start

21 december 2015

Eind

december 2016

Uren

36/week

Reactie deadline

7 december 20.00 uur

Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:

 • CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project

 • Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens

 • Uurtarief inclusief kosten en ex BTW

 • Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht

 • Startdatum en eventuele vakantieplannen

Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten