Online Marketeer

Opdrachtgever
VODW
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
465
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een telecom organisatie in de Randstad zijn wij op zoek naar een online marketeer.
Je hebt ervaring opgedaan binnen grote corporates met het optimaliseren van de online customer journey. Termen als usability, design, copy en cross-device experience zijn jou goed bekend. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het online door vertalen van grote campagnes en het naar de markt communiceren van nieuwe producten en diensten. Vanuit de online marketing doelstellingen stuur jij voor de korte en lange termijn op klantwaarde. Je bent goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en trends in de digitale wereld. Je stuurt aan op basis van KPI’s, rapportages en klantfeedback.

We zoeken een resultaatgerichte, proactieve, commercieel ingestelde online marketeer met maximaal 5 jaar ervaring opgedaan binnen grote organisaties (bijvoorbeeld in de energie, telecom of financiële dienstverlening). Je werkt gestructureerd en bent goed in stakeholdermanagement. Je bent gewend fact based te werken en hebt actuele kennis van interactie design, analytics/tag management systemen, CMS systemen en A/B testing tools.
Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Inzet is z.s.m. vereist voor 36 uur per week voor een periode van 2 a 3 maanden met optie op verlenging. Tarief per uur bedraagt maximaal 60 euro all-in, excl. BTW.

Interesse: Stuur dan z.s.m. je CV met toelichting van je relevante ervaring opgedaan in bovenstaande online marketing jobs/opdrachten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  06-12-2015 21:45
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-12-2015 00:10
  Plaats
  RE

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten