Bestuursrechtelijk Handhaver

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Slochteren
Reacties
0
Bekeken
312
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

3-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

10-12-2015 om 17:00 uur

Als handhaver bekijk je de zienswijzen op een voornemen tot last onder dwangsom. Het is vervolgens aan jou om gehele het proces, vanaf de vooraankondiging van de beschikking tot last onder dwangsom, te begeleiden. Je stelt overigens zelf de invorderingsbeschikkingen en daarbij behorende brieven op. Tot je takenpakket behoort ook de voorbereiding en de begeleiding van het proces rondom de bij de bezwaarschriftencommissie ingediende bezwaar- en beroepschriften, het bewaken van de wettelijke termijnen en de juridisch-administratieve afhandeling van ingezette maatregelen.

De belangrijkste taken

  • het afhandelen van bezwaar- en beroepsprocedures

  • het opleggen van sancties in het kader van handhavingsprocedures

  • het bijhouden van het handhavingsmonitoringssysteem

  • het opstellen en evalueren van het handhaving uitvoeringsprogramma en

Functie eisen

Minimaal drie jaar werkervaring op gebied van handhaving WABO/bestemmingsplannen/bouwen opgedaan gedurende de afgelopen vijf jaar.
Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding Rechten.
In bezit van een rijbewijs B.
Kennis op gebied van bestuursrecht en beleidslijnen op het gebied van vergunningverlening en handhaving. Ervaring met het opleggen van last onder dwangsom en het toepassen van bestuursdwang.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten