Senior Informatie analist (drupal 7)

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
242
Status
Gesloten
Referentie
ht/Senior Informatie analist (dr

Omschrijving

Functieomschrijving

Onze eindklant is een grote uitvoeringsorganisatie. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.
In de afdeling Informatie- en Procesmanagement is daartoe behoefte aan een senior informatie-analist. Hij/zij zou ingezet kunnen worden op verschillende projecten. Binnen het project wordt op zowel de website als de intranet gewerkt met een zeer geavanceerde zoekmachine Solr. Deze zoekmachine raakt vrijwel alle functionaliteiten op beide platforms door de filters en overzichten. Alles wat nieuw gebouwd of groot wijzigt, zorgt voor werkzaamheden aan Solr. Het gaat in dit project dus om een zoekspecialist met Solr.

Functie Eisen

Verbijzondering kennis en vaardigheden

Zowel het technische aspect zoekmachines en algoritmes (Apache Solr) in combinatie met Drupal 7 als het psychologische aspect vanuit zoekgedrag van de interne en externe klanten. Technische en theoretische infrastructuur en architectuurn met name gericht op websitekoppelingen met CRM en Klantregisters. Tevens moet deze senior beschikken over kennis van:

 • Drupal 7

 • PHP 5

 • HTML5

 • Apache Solr

 • MySQL

 • SCRUM

 • In staat zeer zelfstandig te werken

Overige informatie

Locatie

Den Haag

Start

ASAP (36 uur per week)

Duur

31 januari 2016, hierna optie op verlenging

Recruiter

Nadia van der Valk

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT en is gespecialiseerd in het tijdelijk opvullen van interim functies. De Interim Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten